7770 OC Crossfire?

mkeshnoda

Kilopat
Arkadaşlar ekran kartımla ilgili zamanında çok soru sordum size ,ve son bir sorum daha var. Crossfire yapmak istiyorum sistemim bunun için uygun mu? Ve yaparsam nasıl bir performans alırım?
Sistemim: https://www.technopat.net/forum/komple-sistemler/6430-satilik-fx-8120-islemcili-sistem.html
Bu kasa ile Crossfire yapabilir miyim? Yaparsam nasıl performans alırım yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikle ısınma sorunu yaşar mıyım onu çok merak ediyorum.
Tavsiyelere açığım ("Bunu kartı sat üstüne para ekle 7850 al")..

Şimdi bu konuda kimse kesin bir şey söyleyemez ama. Bir adet daha HD 7770 alırsan, ve crossfire yaparsan, tahminimce GTX 560 performansı alırsın. Eğer gerçekten imkanın varsa onu satıp HD 7850 alman çok daha iyi olacaktır tabiki. Çünkü HD 7850, GTX 560'dan çok çok performanslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sonuçlara baktım. Test sonuçlarına göre 560'dan cok daha fazla performanslı, 580'e ise aşağı yukarı eşit bir performans veriyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı