Tabii ki hayır, aldığınız ekran kartı 5070.İşlemci ekran kartını darboğaz eder mi
Tabii ki hayır, aldığınız ekran kartı 5070.
Sistemde,
Anakartı ASUS Prime B650M-R ile değiştirin.
RAM'leri Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz CL30 ile değiştirin.
SSD'yi MSI Spatium M480Pro ile değiştirin.Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa ve PSU'yu XPG Valor mesh 750W Gold ile değiştirin.MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.661,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Bunlara ek olarak RTX 5070 yerine 4 bin TL daha ekleyip 9070 XT almanızı öneririm.
Sıvı soğutmanın soğutma performansını bilmiyorum ama o fiyata 360mm sıvı soğutma biraz şüpheli.
Piyasadaki monitörler hakkında fazla bilgim yok, başka bir arkadaş öneri yapabilir.
Tahmin ettim. Dürüst olmam gerekirse parçalar iyi değil, özelleştirmelere de iyi parçalar koymamışlar. Klasik hazır sistem oyunları.Aldığım sistemi siteden seçerek satın alıyorum ve bu parçalar yok tek tek bulduğumda daha pahalıya denk geliyor. Ben size sitedeki opsiyonları atayım daha iyisi varsa söylerseniz çok sevinirim.
Toplayabilirim tabi ama en iyi linkleri bulabileceğim bir website tarzı birşey var mı çünkü ben baktığımda çok daha pahalıya denk geldi ben pahalı yerlerden bakmışımdır yüksek ihtimal çok bilgili değilim.Sistemi ayrı ayrı toplama şansınız var mı? Benzer fiyatlara çok daha iyi parçalar alınabilir.
Akakçe'den bakabilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz sizin için bir sistem toplarım.Toplayabilirim tabi ama en iyi linkleri bulabileceğim bir website tarzı birşey var mı çünkü ben baktığımda çok daha pahalıya denk geldi ben pahalı yerlerden bakmışımdır yüksek ihtimal çok bilgili değilim.
Akakçe'den bakabilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz sizin için bir sistem toplarım.
Monitör için başka bir arkadaş yardımcı olabilir ya da direkt ayrı konu açabilirsiniz. Dediğim gibi piyasadaki monitörler hakkında fazla bilgim yok.
Aşağıda topladığım sistem 68.500 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Eğer ben 65 bin TL'yi aşmak istemiyorum derseniz RAM'lerden 2 tane değil 1 tane alırsınız. Sonradan müsait bir zamanda isterseniz 1 tane daha alarak 32 GB yaparsınız. Size kalmış.Öncelikle çok teşekkür ederim. Kasa için bütçem 65k ama çok çok önemliyse 70k ya da çıkabilirim ama o 4-5 k yı ekipman için ayırmak istiyorum açıkçası
Rica ederim.Çok teşekkürler hocam inceliyorum hemen
Hocam sistemi inceledim bildiğim kadarıyla çok beğendim ve biraz araştırdım dediğiniz gibi AMD daha iyiymiş. Sadece neden sıvı soğutma almadık neden bunu tercih ettik merak ediyorum