1600 dolar olacak Kartin 2500$ civarina cikacagi soyleniyor, maalesef guvenemiyorum bulundugumuz durumdan oturu bu yuzden alma taraftariyim yoksa cok isterdim 5000 serisini
1600 dolar olacak kartin 2500$ civarina cikacagi soyleniyor, maalesef guvenemiyorum bulundugumuz durumdan oturu bu yuzden alma taraftariyim yoksa cok isterdim 5000 serisini.
2 fanli sivi sogutucu enermax aquafısıon diye geciyor.
1600 dolar olacak kartin 2500$ civarina cikacagi soyleniyor, maalesef guvenemiyorum bulundugumuz durumdan oturu bu yuzden alma taraftariyim yoksa cok isterdim 5000 serisini
2 fanli sivi sogutucu enermax aquafısıon diye geciyor
O zaman en iyisi alın hocam emin olamıyosanız ama zam gelmezse üzülürsünüz söyleyeyim 5070 4070'den kat kat iyi olacak bir de o fiyata 5070 Ti alacaksınız hatta üstüne 6-7k kalacak size eğer giriş fiyatlarından çok abartı fiyat koymazlarsa
O zaman en iyisi alın hocam emin olamıyosanız ama zam gelmezse üzülürsünüz söyleyeyim 5070 4070'den kat kat iyi olacak bir de o fiyata 5070 Ti alacaksınız hatta üstüne 6-7k kalacak size eğer giriş fiyatlarından çok abartı fiyat koymazlarsa.
Olacak denmez kartlar tanitildi. Saf kas gücü olarak %30'dan az ilerleme var. DLSS4 sayesinde o kadar FPS artiyor. Ve DLSS4 destekleyecek oyunlar belli degil. DLSS3 destekleyen oyun zaten az DLSS4 bence daha da az olcak. Bu yuzden kart alirken saf kas gucune bakmak lazim.