Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.029 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #11 Ben genelde sınavımı kontrol etmem. İnşallah kazanmışımdır diyorum. Sorular bana göre basitti, sizce nasıldı?
Ben genelde sınavımı kontrol etmem. İnşallah kazanmışımdır diyorum. Sorular bana göre basitti, sizce nasıldı?
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Eylül 2023 #12 Atakan K dedi: Ben genelde sınavımı kontrol etmem. İnşallah kazanmışımdır diyorum. Sorular bana göre basitti, sizce nasıldı? Genişletmek için tıkla... Bana göred kolaydı tek fende bilgi soruları boş bir de dikkat hatam var ama Türkçe falan kolaydi.
Atakan K dedi: Ben genelde sınavımı kontrol etmem. İnşallah kazanmışımdır diyorum. Sorular bana göre basitti, sizce nasıldı? Genişletmek için tıkla... Bana göred kolaydı tek fende bilgi soruları boş bir de dikkat hatam var ama Türkçe falan kolaydi.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.029 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #13 Yunus creqtive efe dedi: Bana göred kolaydı tek fende bilgi soruları boş bir de dikkat hatam var ama Türkçe falan kolaydi. Genişletmek için tıkla... Ben mitoz sorusunu boş bıraktım. O an aklıma gelmedi. Bir de Sosyal Bilgiler Dersliği diye bir kanal var biliyor musun?
Yunus creqtive efe dedi: Bana göred kolaydı tek fende bilgi soruları boş bir de dikkat hatam var ama Türkçe falan kolaydi. Genişletmek için tıkla... Ben mitoz sorusunu boş bıraktım. O an aklıma gelmedi. Bir de Sosyal Bilgiler Dersliği diye bir kanal var biliyor musun?
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Eylül 2023 #14 Atakan K dedi: Ben mitoz sorusunu boş bıraktım. O an aklıma gelmedi. Bir de sosyal bilgiler dersliği diye bir kanal var biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Her videosunu izlerim ben mayoz mitoz sorusunu son an değiştirdim.
Atakan K dedi: Ben mitoz sorusunu boş bıraktım. O an aklıma gelmedi. Bir de sosyal bilgiler dersliği diye bir kanal var biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Her videosunu izlerim ben mayoz mitoz sorusunu son an değiştirdim.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.029 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #15 İnanır mısın bilmem ama o hoca gözetmendi bizim salonda. Yunus creqtive efe dedi: Her videosunu izlerim ben mayoz mitoz sorusunu son an değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Ben o soruyu son an sildim.
İnanır mısın bilmem ama o hoca gözetmendi bizim salonda. Yunus creqtive efe dedi: Her videosunu izlerim ben mayoz mitoz sorusunu son an değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Ben o soruyu son an sildim.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Eylül 2023 #16 Atakan K dedi: İnanır mısın bilmem ama o hoca gözetmendi bizim salonda. Ben o soruyu son an sildim. Genişletmek için tıkla... Sence ben yarın kitapcigi alabilir miyim?
Atakan K dedi: İnanır mısın bilmem ama o hoca gözetmendi bizim salonda. Ben o soruyu son an sildim. Genişletmek için tıkla... Sence ben yarın kitapcigi alabilir miyim?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.029 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #17 Bilmiyorum. Alırsın sanırım. Benim sınava girdiğim yer uzak olduğu için gitmemeyi düşünüyorum.