78 olan ortalama 85'e çıkar mı?

themidice

Centipat
Daha fazla  
Daha sözlüler ve bazı yazılılar girilmedi (edebiyat, tarih, coğrafya, biyoloji, fizik ve seçmeli dersler). Ortalama olarak ne kadar iyi almam gerekir yazılılardan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocanın gireceği performans notlarına bağlı. Yüksek kredili derslerde yüksek bir performans notu girilirse, takdir alma şansın artar.

benimde ort. 78 umarım yükselir. 84,5larda kalmaz umarım

benimde ort. 78 umarım yükselir. 84,5larda kalmaz umarım
Bu dönemleri hatırlıyorum hahahah lise çağında heyecandan ölüyorduk alır mıyız takdir diye. Ama dediğim gibi olursa takdir alma şansınız artar.

Bu dönemleri hatırlıyorum hahahah lise çağında heyecandan ölüyorduk alır mıyız takdir diye. Ama dediğim gibi olursa takdir alma şansınız artar.
peki ort 84 te kalsa hocalardan puan istesek verirlermi ? siz istemişmiydiniz ?

peki ort 84 te kalsa hocalardan puan istesek verirlermi ? siz istemişmiydiniz ?
Genellikle hocalar sistemden ortalamanızı gördüğü zaman (84’de kaldı ise) hocanın vicdanına kalmış, biraz daha yüksek puan verebiliyorlar performans, ödev notu olsun.

Genellikle hocalar sistemden ortalamanızı gördüğü zaman (84’de kaldı ise) hocanın vicdanına kalmış, biraz daha yüksek puan verebiliyorlar performans, ödev notu olsun.
abi kusura bakma sana bir soru daha sormak istiyorum çevremde öyle sorabileceğim birisi yok. derste sessizim ara sırada katılıyorum ilk yazılıdan 80 aldım ikincisinden 70 hoca sözlüye ne verir? ödevleride yaparım hep ama hiç emin olamıyorum ne olursun cevapla ksuura bakma saçma soru sormuş olabilirm

Hiç sıkıntı değil ben yerimde olsam, 85 - 90 verirdim. Ödevler ve derse katılım önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…