7800₺ laptop tavsiyesi

Casper, Monster ve Acer sakın almayın onun yerine MSI öneririm.

Ben Acer yeni Nitro 5'lerden kullanıyorum, oyun testlerimde 62 dereceyi yük testlerimde 75 dereceyi geçmedi. Klavyesi bile ısınmıyor, boşta 35 derecede çalışan işlemci ve ekran kartım var. Tam olarak neden önerilmiyor Acer merak ettim şimdi.

Casper'ı neden önermiyoruz sebeplerini herkes bilir. Bu bütçeye Monster'ın da Casper'dan daha kaliteli olduğu da malum. Ama işin içine neden Acer girdi merak ettim, bekliyorum.

Ben Acer yeni Nitro 5'lerden kullanıyorum, oyun testlerimde 62 dereceyi yük testlerimde 75 dereceyi geçmedi. Klavyesi bile ısınmıyor, boşta 35 derecede çalışan işlemci ve ekran kartım var. Tam olarak neden önerilmiyor Acer merak ettim şimdi.

Casper'ı neden önermiyoruz sebeplerini herkes bilir. Bu bütçeye Monster'ın da Casper'dan daha kaliteli olduğu da malum. Ama işin içine neden Acer girdi merak ettim, bekliyorum.

Hocam tamam iyi de 62 abartı olmadı mı biraz? Ya da çok düşük ayarlarda oynuyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı