7800 TL R9 390X Sistem Toplama

sufyantaskin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, baştan topladığım sistem aşağıdadır. Eksik veya hatalı yerleri söylerseniz memnun olurum. Ayrıca işlemci soğutucusunu hava soğutucu olarak seçtim ama tavsiye ettiğiniz bir hava veya su soğutucusu var mıdır ?
http://@RecepBaltaş
@RecepBaltaş @AliGüngör

MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 3400MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart

Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz

Asus Amd Radeon R9 390X STRIX GAMING 8GB 512Bit GDDR5

Kingston HyperX Savage Serisi 480GB

2xKingston HyperX Savage 8GB 3000MHz DDR4 Ram

Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM

Seasonic X-850 80Plus GOLD 850W

Cooler Master RC-942-KKN1 Siyah Haf X Kasa

Cooler Master RR-T612-20PK-R1 Amd + İntel TPC-612 CPU Fan

= 7.822 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bazı ürünler gereksiz pahalı. Farklı sitelerden daha ucuzlarını bulun, var çünkü. 2x8GB 3000MHz C15 Corsair Vengeance RAM'i Bilişimport'tan 460TL'ye aldım. Tanesine 377 lira vermek akıl karı değil. PSU'yu Teknobiyotik'ten alın. SSD için link. Soğutucu hakkında yorum yapmayayım, ama 300-350 civarına güzel sıvı soğutucu bulmak mümkün.

İkinci olarak, böyle bir bütçeyi AMD ekran kartına yatıranları görünce içim acıyor. İyice araştırmadan hiçbir şey almayın. Son olarak da hayırlı olsun diyelim.

İlk olarak kesinlikle 8 bin lira civarı ediyor. Ve gerçekten Nvidia kartlardan gtx 980 ti tercih ederim. Yusuf arkadaşımızın dediğine kesinlikle katılıyorum. Gereksizce pahalı daha iyi araştırılıp gtx 980 ti 'a aynı parayla toplamak mümkün. İyi günler.

Kesinlikle GTX980 TI kullanılmalı. Bu kadar para verip AMD'ye yönelmek bence de akıl karı değil. Sistemi daha ucuz yerlerden toplayabilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Bu linkleri ürün görselleri için verdim,tabiki alırken en ucuz olan yerden alacağım.
soğutucu ile bilgisi olan yokmudur ?

Soğutucu hakkında pek bir bilgim yok fakat size yine de 980 veya 980TI oneririm AMD düşük bütçelerde f/p ürünü çıkartır ama yüksek seviyelerde kesinlikle NVIDIA. Tabiki bu benim görüşüm ama forumun %80'inin de bu görüşte olduğuna eminim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı