7800 TL'ye RX 5700XT sistem toplama

eeekinci

Decapat
Katılım
17 Ekim 2020
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle sistemi n11.com üzerinden peşin fiyata taksitli toplayacağımı söylemek isterim. Haliyle diğer sitelerdeki daha ucuz fiyatlı ürünleri kaçırıyorum.
Bunun haricinde işlemciyi düşük tutup 1-2 sene içerisinde Ryzen 5000 serisine yükselteceğim. Sizce yapılması gereken bir değişim var mıdır?

 
Sistem güzel ama anakart çok giriş seviyesi olmuş ileride 5000 serisi işlemci alacağında anakartıda değiştirmeni öneririm.
 
SSD kronik sorunlu. Eğer PSU kaynaklı siyah ekran yemek istemezseniz güç kaynağını, tüm gücünü 12V kanalından veren bir PSU ile değiştirin. 5700 XT önermiyorum ama sizin tercihiniz.
 

Yerinde olsam SSD'yi değiştirir, başka bir model alırım. Bir de HDD'yi şu anlık almam. Onun parasını anakarta harcarım. HDD'ye para biriktiririm bir süre. Son olarak RX 5700 XT'yi beslemek için güç kaynağın yeterli ama yerinde olsam bir şekilde daha iyisini almaya çalışırdım. Bunların haricinde iyi sistem dizmişsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak rx 5700xt yi beslemek için güç kaynağın yeterli
Hayır değil. Minimum sınırda. 5700 XT güç kaynağı seçiyor. En azından 700-750W ve tüm gücünü 12V kanalından verebilen bir PSU almalı.


MSI ise 750W öneriyor.

Yük altında 300-340W kadar güç çeken bir kart.
 

Sanki biz bilmyoruz git 700W güç kaynağı al demeyi adamın parası bu kadar zaten kendi diyor tekrar yenileme yapacağım diyor ha bir de orada 600 idare eder fakat 700W daha iyi olur yazıyor.
 
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, sanırım alacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…