7800 TL'ye RX 5700XT sistem toplama

CV650 ile sorunsuz kullanıyorum. Oyunda en fazla 200W hadi bilemedin 250W güç çeker bu kart.
7500 TL bandında daha iyi bir öneriniz var mı?

Böyle dengesiz olmasındansa dengeli bir RTX 2060 sistem daha iyi olacaktır.

İşlemci darboğaz yapabilir ve SSD'yi de HyperX öneririm.

İşlemci olarak 5000 serisi düşünüyorum o yüzden şu an 1000 liralık fiyat uygun geldi

İşlemci olarak 5000 serisi düşünüyorum o yüzden şu an 1000 liralık fiyat uygun geldi.

O zaman iyi eğer ileride ekran kartı vb yükseltmeyeceksen bu anakart iyi bir tek SSD'yi değiştirmeni öneririm.

CV650 ile sorunsuz kullanıyorum. Oyunda en fazla 200W hadi bilemedin 250W güç çeker bu kart.
Sizde sorun çıkarmadı diye sorun çıkarmayacak diye bir şey yok. Bende TUF Evo 5700 XT vardı. Güç kaynağım 12W kanalından 660W verebiliyordu. Yine de siyah ekran alıyordum. Ne zaman ki High Power 750W Gold aldım. O zaman siyah ekranlar azaldı. 300W konusunu kendi gözlerimle gördüm. Ben de en başta en fazla 250W diye düşündüm ama 300W kadar çektiğini gördüm. Bir arkadaş farklı bir konuda 340W çektiğini söylemişti. Böyle PSU kaynaklı çok fazla sorun var. Bakın bulabildiğim örnek konular:

Şaşırdım kaldım doğrusu. Tek diyebileceğim Pulse modelini CV650 ile sorunsuz kullandığım. Eğer sizdeki TUF Evo modeli değilse ısınmadan kapanmış olabilir mi?

Şaşırdım kaldım doğrusu. Tek diyebileceğim Pulse modelini CV650 ile sorunsuz kullandığım. Eğer sizdeki TUF Evo modeli değilse ısınmadan kapanmış olabilir mi?
TUF Evo modeliydi. Isınmadan kaynaklı olamaz çünkü undervolt yapmıştım ve fan hızını arttırmıştım. En fazla 78 derece görüyordum Furmark testinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…