- Makaleler
- 3
Tüm öneriler için teşekkür ederim hepsine değinmek istiyorum ilk başta ekran kartı aynı ekran kartına İtopya'dan sepette 18k kampanyasıyla buldum anakart ise MSI sevdiğimden dolayı gerçekten çok anakart bilgim yok sıvı soğutma bilgimde yok önerdiğiniz sıvı soğutmaya baktım ve beğendim değiştirmeye karar aldım RTX 5060 Ti alma sebebim DLSS4 teknolojisi yoksa şu an kullandığım 3080'den bile az FPS veriyor AMD'de FSR var ama onu her oyunda göremiyoruz şimdi düşününde o kadar 5060 verceğime 9060XT vermeye karar verdim he bir de değinmek istediğimin son bir şey var NVIDIA ASUS şart değil ama Zotac falan olmazın sevmiyorum Zotac alacağıma 2 - 3 k fazla verir ASUS MSI alırım.
PSU konusundada önerdiğiniz Delta'yı alacağım teşekkürler.
Önerileriniz için sağ olun bu farklada ekipmanları ve monitorü kapatırım bu arada önerdiğiniz ekimpan veya monitor varsa yazarsanız sevinirim.
Aslında 1K daha verip 5070 alabilirim çünkü sıvı soğutmadan 3K PSU'dan 1 k kırdım hatta anakarttan da 1 k kırdım çünkü stok olan sitede 8.261 TL 1 k da oradan kırıyorum toplam 5K para tasarruf ediyorum ama yine de bana RX 9060 XT'de mantıklı geliyor yeni önerileriniz varsa yazınız.
RX 9060 XT ile falan değiştirince toplam fiyat 63.160 TL oluyor benim dizdiğim 76bin 160 TL idi.
Kasaya baktımda 8 binden indirim bitimiyle 11 bine çıkmış yani fiyat 66.160 TL oluyor.
Uygunsa direkt kasalı bir PSU da önerebilirim Aerocool P500C 4x12cm Mirror A-RGB Fanlı, Panoramik Tempered Panel, ATX Bilgisayar Kasası (AE-P500C-BK) | Teknobiyotik