7800x3D + 5070 sistem alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Türkiyede yaşamak
Hocam 7800x3D + 5070'li sistem çok güzel duruyor ne diyorsunuz alınır mı? PSU bir kafama ancak takıldı fiyatı uygun geldi.
Hazır sistem satışlarında satıcılar neredeyse her zaman PSU'dan kısarak kâr etmeye çalışıyorlar. Açıkçası bu çok büyük bir risk almak oluyor. PSU bilgisayarın en önemli parçası ve kesinlikle ucuza kaçılmaması gereken bir parça.

Bunun ucuz olması genelde elektrik gitmesi gibi durumlarda geri yüksek voltaj geldiğinde anakartın ve diğer parçaların zarar görmesine veya birkaç yıl sonrasında gücü düzensiz vermesinden dolayı mavi ekran sorunlarına sebep oldurur.

PSU'nun tam modelini ögrenip bunu kontrol etmeden almanızı önermezdim.

Elde sistem var mı yoksa sadece soru mu?

7800x3D yerine ekran kartını 9070XT yapardım ben 7500F ile 9070XT cogu oyunda yetiyor zaten CS2 2K 403FPS ortalama veriyordu.

Elde sistem var mı yoksa sadece soru mu?

7800x3D yerine ekran kartını 9070XT yapardım ben 7500F ile 9070XT cogu oyunda yetiyor zaten CS2 2K 403FPS ortalama veriyordu.
Hocam ne zamandır konu bakıyorum bulamadım, 9070xt ile 5 7500f'in darboğaz durumu nedir? Monitör 2k olunca yeterli mi?

Hocam ne zamandır konu bakıyorum bulamadım, 9070XT ile 5 7500F'in darboğaz durumu nedir? Monitör 2K olunca yeterli mi?

Yeterli oluyor 2K monitörle 1080p darboğaz yapar zaten ama 1440P'ye çıkınca sorun kalmıyor.

Optimizasyon sıkıntılı oyunlar islemci bir tık zorlanıyor tabii onu dabilmek lazım ama GPU kullanımı yine 90 aşağısına inmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevap için teşekkürler, bende yakında sistem alacağım 9070xt abartı mı kaçar diye düşünüyordum. Alırken tekrar konu açarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…