Merhaba 7800x3D işlemcim var yeni kurulumunu yaptım. CS2 oyununda test etme fırsatım oldu. Oyundayken FPS düşmesi yiyorum çok fazla ve sıcaklık değerleri 75 derecelere çıkıyor hatta 80 dereceyi görüyor. Soğutucum Corsair H100i Elite. Sizce sıcaklıklar normal mi? Bu soğutucu ne kadar soğutabilir ve FPS dropları neden yaşanıyordur?
Merhaba 7800x3D işlemcim var yeni kurulumunu yaptım. CS2 oyununda test etme fırsatım oldu. Oyundayken FPS düşmesi yiyorum çok fazla ve sıcaklık değerleri 75 derecelere çıkıyor hatta 80 dereceyi görüyor. Soğutucum Corsair H100i Elite. Sizce sıcaklıklar normal mi? Bu soğutucu ne kadar soğutabilir ve FPS dropları neden yaşanıyordur?
Yani ben muadili LS520 SE ile benzer performansları 7700 ile alıyorum, hatta şu an Phantom Spirit takılı o da aynı şekilde, 7000 serisi bu sıcaklıklar normal. 75-80 arası sıcaklıklardaysa hiç uğraşma.
7800x3D ben de vardı. 80 dereceleri görmesi normal değil. Ben de 240 mm vardı nzxt onda görmüyordu hiçbir şekilde. Alperen arkadaşın dediği gibi kalitesiz macun ve kalitesiz soğutmadan kaynaklı olabilir. Önerilen 360 mm tabi ki ama 240 da hayli hayli cs 2 için yeterliydi ben de.