Eki Görüntüle 1915118
Multicore;
Eki Görüntüle 1915119
Normalde sıcaklık 91-93leri bulmuyorda ama şuan ev aşırı sıcak ve güneşin zirvede olduğu zaman. Arkada da steam, epic games vs. açıktı hocam. Bir de işlemci soğutucu radyatörüne üste almıştım öndeyken direkt temiz hava aldığı için bir tık daha serin çalışıyordu. Şimdi ekran kartının sıcaklığı da radyatöre gidiyor.
-25 , -30 çok fark olmaz hocam. Zaten oyun oynuyorum. Bir de yazılımla uğraşmaya başladım. Arctic Liquid Freezer'da CP 2077 gibi CPU'yu yoğun kullanan oyunlarda dahi hava serinse 53-55 derecelerde tutuyor. Gündüz de maks 60-65 arasında oluyor çok bir sıkıntı yok yani. Ayrıca daha yeni kasam gelmedi. Şuan XPG Invader kullanıyorum Lian Li geldiğinde daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bir de çok araştırdım LF2 280mm aldığım Lancool 216 kasasına sığmıyormuş ama 240 ve 360 mm sıkıntısız sığıyormuş. Umarım montajı kolay olur