7800x3D için 360mm sıvı soğutma önerisi

nuwwanda

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Corsair H150 RGB almak istiyorum. Sizin herhangi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bütçe 8K Max.

Thermalright Phantom Spirit (2000 lira) yeterli.
Sıvıda ısrarcıysanız Arctic Liquid Freezer III olabilir.
Arctic Liquid II almayı düşünüyorum ancak istediğim kasaya sığmıyormuş radyatör kalın olduğu için acaba kasa önerisinde bulunabilir misin? Evga 3090, MSI pro B650s bir de ramler için sorun olur mu?

Bahsettiğin ürün gayet güzel, bütçen biraz daha olsa Capellix serisi al derdim ama yukarıdaki modele de bakabilirsin.
Hocam peki capellix ile lcd arasında ne fark var?

Thermalright Phantom Spirit (2000 lira) yeterli.
Sıvıda ısrarcıysanız Arctic Liquid Freezer III olabilir.
Hocam şu an sistemde halihazırda Noctua NH D15 var ama ısınmadan dolayı reset atıyor sistem. Odanın sıcaklığı 24 dereceye geldiğinde yarım saat içinde pc reset atıyor. Camı açıyorum oda sıcaklığı 22 derece falan oluyor o zaman atmıyor reset.

Kasa: Phanteks p600s

Hocam şu an sistemde halihazırda Noctua NH D15 var ama ısınmadan dolayı reset atıyor sistem.

Bir terslik olmalı hocam. O işlemci için yeterli olmalı o soğutucu.

Arctic Liquid II almayı düşünüyorum ancak istediğim kasaya sığmıyormuş radyatör kalın olduğu için acaba kasa önerisinde bulunabilir misin? Evga 3090, MSI pro B650s bir de ramler için sorun olur mu?

Ekran kartınızla birlikte sığacaksa ön tarafa montaj yapabilirsiniz.

Kasa önerisi için aklınızdaki bütçe nedir?

Bir terslik olmalı hocam. O işlemci için yeterli olmalı o soğutucu.

Ekran kartınızla birlikte sığacaksa ön tarafa montaj yapabilirsiniz.

Kasa önerisi için aklınızdaki bütçe nedir?
hocam kasa önerisi değil soğutucu önerisi istiyorum

Noctua NH-D15 AIO soğutuculara denk hatta bazen geçen bir soğutucu, sıcaklık sorunları yaşıyorsanız bu durumda başka sıkıntılar var.

Sıvı soğutucu olarak Liquid Freezer III 280/360 öneririm, ARGB modelleri de mevcut. 280 modelinin performansı 360'a çok yakın, o yüzden 280 almanız daha mantıklı olacaktır ayrıca Arctic radyatörleri bir tık daha kalın oluyor.

Montajı doğru yaptığınızdan emin misiniz? 7800x3D ısınan bir işlemci lakin kullandığınız kule tipi soğutucu ile böyle bir sorun yaşamamanız lazım.

İlk olarak HWInfo programı ile sisteminizin boşta ki değerlerini görmek adına bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz ve buna ek olarak CPU-Z programı ile benchmark yapıp bu sırada yine HWInfo ile yük altında ki değerlerinin bir ekran görüntüsünü paylaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı