Arctic Liquid II almayı düşünüyorum ancak istediğim kasaya sığmıyormuş radyatör kalın olduğu için acaba kasa önerisinde bulunabilir misin? Evga 3090, MSI pro B650s bir de ramler için sorun olur mu?Thermalright Phantom Spirit (2000 lira) yeterli.
Sıvıda ısrarcıysanız Arctic Liquid Freezer III olabilir.
Hocam peki capellix ile lcd arasında ne fark var?
Bahsettiğin ürün gayet güzel, bütçen biraz daha olsa Capellix serisi al derdim ama yukarıdaki modele de bakabilirsin.
Hocam şu an sistemde halihazırda Noctua NH D15 var ama ısınmadan dolayı reset atıyor sistem. Odanın sıcaklığı 24 dereceye geldiğinde yarım saat içinde pc reset atıyor. Camı açıyorum oda sıcaklığı 22 derece falan oluyor o zaman atmıyor reset.Thermalright Phantom Spirit (2000 lira) yeterli.
Sıvıda ısrarcıysanız Arctic Liquid Freezer III olabilir.
Hocam şu an sistemde halihazırda Noctua NH D15 var ama ısınmadan dolayı reset atıyor sistem.
Arctic Liquid II almayı düşünüyorum ancak istediğim kasaya sığmıyormuş radyatör kalın olduğu için acaba kasa önerisinde bulunabilir misin? Evga 3090, MSI pro B650s bir de ramler için sorun olur mu?
hocam kasa önerisi değil soğutucu önerisi istiyorumBir terslik olmalı hocam. O işlemci için yeterli olmalı o soğutucu.
Ekran kartınızla birlikte sığacaksa ön tarafa montaj yapabilirsiniz.
Kasa önerisi için aklınızdaki bütçe nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.