Dün İncehesap Gaming gecesinden 13400 TL'ye 7800x3D satın aldım. Anakart konusunda sorun yaşıyorum pek bir bilgim yok B650 mi almalıyım B850 mi? Hangi modeli tercih etmeliyim ya da ATX mi mATX mi tercih etmeliyim bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Neden o anakartı seçmem gerektiğini de belirtirseniz çok mutlu olurum. Max 8000 bütçem var.
Ortalama bir B650 yeterli olur muhtemelen sisteminiz için. SSD PCI sürümünüz, RAM MHz değerleriniz, Wi-Fi isteyip istememenize göre model değişiklik gösterebilir. ATX ve mATX konusunda da ek soket ve boyut ihtiyacınız devreye giriyor.
Bu bütçelerde B650M Gaming Plus Wi-Fi çok iyiydi bir ara sanırım şu an çok fiyat performans değil, bir süredir piyasadan uzağım.
beyaz bir sistem dizmeyi düşündüm ancak sanırım şuan siyah alacağım açıkçası bu konuda da çok kararsızım dün bu yüzden indirimdeki bir beyaz anakartı almadım. ekran kartı olarak beyaz şuanda msiın 2 fanlı bir modeli var 5070 düşünüyorum ancak siyah sistemde çok asil geliyor gözüme anakart ve ve kasada bu yüzden de kararsız kaldım aslında siyah mı olcak beyaz mı..
beyaz bir sistem dizmeyi düşündüm ancak sanırım şuan siyah alacağım açıkçası bu konuda da çok kararsızım dün bu yüzden indirimdeki bir beyaz anakartı almadım. ekran kartı olarak beyaz şuanda msiın 2 fanlı bir modeli var 5070 düşünüyorum ancak siyah sistemde çok asil geliyor gözüme anakart ve ve kasada bu yüzden de kararsız kaldım aslında siyah mı olcak beyaz mı..
Beyaz alacaksan sunan en uygun ve güzel beyaz 5070 modeli 30k ile MSI Ventus 2x ama ben o fiyata ASrock Steel Legend White RX 9070 veya Sapphire Pure RX 9070 daha iyi olur diye düşünüyorum.
Siyah alırsan 28k'ya Gigabyte RX 9070'te var.
Beyaz alacaksan sunan en uygun ve güzel beyaz 5070 modeli 30k ile MSI Ventus 2X ama ben o fiyata ASRock Steel Legend white RX 9070 veya Sapphire Pure RX 9070 daha iyi olur diye düşünüyorum.
Siyah alırsan 28K'ya Gigabyte RX 9070'te var.
Teşekkür ederim öneriniz için ancak 5070 almayı düşünüyorum. Diğer içeriğimde hangi ekran kartını almam gerektiğini sormuştum eğer isterseniz oradan konuşabiliriz.