Oyun performansı 13900k dan daha iyi gibi gözüküyordu, bu intel amd kararsızlığından bir haftadır çıkamadım. Arada 2500-3000tl gibi bir fark da var7800x3D'nin fiyatı 13900K ile neredeyse aynı. Bencde 13900K tercih edin.
Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci özelliklerini incele, 18.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasan 360mm destekliyordu sanırım. Anakart daha iyi seçilebilir belki. Bunun da yeteceğini düşünüyorum.DeepCool LS720-WH RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720-WH RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720-WH RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.809,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ön 360 üst 280 destekliyormuş. Arctic lf 280 önerecektim ama fiyatı çok uçuk. 240'lığı alabilirsin.
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam anakartlar konusunda çok bilgili değilim. @yapiz ve @messinicocugu hocama bir sorun.Anakart için m değilde ATX almak istemiştim, şu anakart ile karşılaştırabilir misiniz hangisi daha mantıklı bir seçim olur konusunda,
Oyun performansı 13900kdan daha iyi gibi gözüküyordu, bu Intel AMD kararsızlığından bir haftadır çıkamadım. Arada 2500-3000TL gibi bir fark da var
Oyun performansı 13900kdan daha iyi gibi gözüküyordu, bu Intel AMD kararsızlığından bir haftadır çıkamadım. Arada 2500-3000TL gibi bir fark da var
360mm ön panelde destekliyor baktığımda, üst panelde 240 kullanmak daha sağlıklı olur gibi geldi, ön panelim mesh değil düz olan versiyonu.
Anakart için m değil de ATX almak istemiştim, şu anakart ile karşılaştırabilir misiniz hangisi daha mantıklı bir seçim olur konusunda,
MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 24.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Antec SYMPHONY 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Antec SYMPHONY 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Antec SYMPHONY 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.592,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM için aşağıdaki RAM'i aldım hocam arada bir performans ya da çip farkı var mıdır? Bunda da AMD EXPO sertifikası vardı.
Çipleri haklında bilgim yok, sitesinde yazıyorsa bir bakayım.
AMD DDR5 işlemciler için 6000MHz ve CL30 ram tavsiye ediyor.Ram için aşağıdaki ram i aldım hocam arada bir performans ya da çip farkı var mıdır? Bunda da amd EXPO sertifikası vardı.
CL30 ramlerin fiyatı biraz bütçemi aşıyor, anakart için giriş seviyesi değil de biraz daha orta seviye bir anakart almak istedim.AMD DDR5 işlemciler için 6000MHz ve CL30 ram tavsiye ediyor.
Ben kendi sistemimde Gigabyte b650m ds3h kullanıyorum alırken en uygun fiyatlı olan anakart buydu zamanında herhangi bir eksikliğini görmedim açıkcası.
Soğutucu olarak arctic lf ii 360mm amazonda indirimde 3200 tl civarına geliyor fazlasıyla yeterli olacaktır.