En ucuz Be Quiet DARK ROCK PRO 4 BK022 CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet DARK ROCK PRO 4 BK022 CPU Soğutucu özelliklerini incele, 3.733,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Be Quiet DARK ROCK PRO 4 BK022 CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet DARK ROCK PRO 4 BK022 CPU Soğutucu özelliklerini incele, 3.733,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
1600 RPM eğer kasa yanınızdaysa rahatsız edecektir. Phantom Spirit önerimi 140mm fanlı model ile değiştirdim. Gerçi onunda stoğu bitmiş şimdi fark ettim. Bu durumda en mantıklısı Peerless asassin veya Phantom Spirit 120 SE (görselde ki EVO modeli) olur.
1600 RPM eğer kasa yanınızdaysa rahatsız edecektir. Phantom Spirit önerimi 140mm fanlı model ile değiştirdim. Gerçi onunda stoğu bitmiş şimdi fark ettim. Bu durumda en mantıklısı peerless asassin veya Phantom Spirit 120 SE (görselde ki EVO modeli) olur.
Zamanında benimde elimde corsair sıvı soğutucu vardı, değerler 75-85 arası değişiyordu ve bu beni çok rahatsız ediyordu. Taa ki arctic liquid freezer 3 ile tanışana kadar. Kule tipi soğutucu neden istediğini anlamadım fakat önerim kesinlikle arctic liquid freezer 3 olacaktır. Şu an boşta 40 dereceleri görüyorum. Yük altında 65 ten yukarı çıkmıyor. Bu tarz bir işlemciyi anca bu tarz soğutucular paklar.
Zamanında benim de elimde Corsair sıvı soğutucu vardı, değerler 75-85 arası değişiyordu ve bu beni çok rahatsız ediyordu. ta ki Arctic Liquid Freezer 3 ile tanışana kadar. Kule tipi soğutucu neden istediğini anlamadım fakat önerim kesinlikle Arctic Liquid Freezer 3 olacaktır. Şu an boşta 40 dereceleri görüyorum. Yük altında 65 ten yukarı çıkmıyor. Bu tarz bir işlemciyi anca bu tarz soğutucular paklar.