7800x3D için sıvı soğutma önerisi

Merak etmeyin iyi bir kule tipi çoğu 240'lık soğutmadan iyi soğutuyor, radyatörün içinde dolaşan sıvı bir yerden sonra aşırı ısınıp dezavantaj bile yaratıyor. Kuşkunuz olmasın.

240'dan iyi ama 360 alma imkanım var. Asıl soru bundan iyi mi düşüncesi. 1 yıl içerisinde 3. sıvı soğutucuya geçişim olacak bu kadar şanssızlıktan sonra doğal olarak insanın artık hevesi kalmıyor.

Sıvı soğutucuların kaderi değişmez. Bakır blok korozyon yüzünden eninde sonunda tıkanır ya da su pompası bozulur.
Firmalar evladiyelik uzun ömürlü ürün yapmıyor yenileri satılsın diye.
Tercihiniz kule tipi soğutucu olsun. Youtubeta çok fazla karşılaştırma videosu var. Sonuçlar oldukça iyi.

Maalesef aynı durumu bende yaşadım ve 7800x3D için kule tipine geçtim, üzmedi devamda ediyorum sadece görünüş olarak kötü duruyor, ama kesinlikle eski ucuz Çinli Rampage'den iyidir. Şu video özetliyor her şeyi, kararınız size kalmış :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca AK620 digital kullanmıştım Cinebench skoru 19550'lerde geziyordu galiba.

Kaliteli bir termal macun kullanmayı unutmayın...

Thermal Grizzly - Kryonaut Extreme Termal Macun​

İfadeler: QTV
kafam daha fazla karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…