Onur Özyaşar Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #31 QTV dedi: 7800x3d´yi 65 derecede tutamayabilir. 65-75 derece arası değişebilir. Yazın bu değerleri görebilirsin. Hocam işin içine gösteriş giriyor ise sıvı soğutucular çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Gösterişten kastım sadece derece ekranı en azından o kaba görüntüyü bir nebze yumuşatması mtreussa dedi: Thermalright Phantom Spirit / Peerless Assassin / frost commander / frost Tower. Bana kalırsa en iyileri bunlar, ayrıca DeepCool AG620 bk tercihimdir. Ekrano olan bir model isterseniz: https://www.akakce.com/islemci-sogu...-120-digital-argb-siyah-fiyati,988492552.html Genişletmek için tıkla... Bu önerdikleriniz arasında fiyat farkını baz almadan önerdiğiniz hangisi pahalı olması sorun değil artık defalarca değiştirmek istemiyorum çünkü Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili performans olarak üzmeyecekse görüntüsüde tatmin edici.
QTV dedi: 7800x3d´yi 65 derecede tutamayabilir. 65-75 derece arası değişebilir. Yazın bu değerleri görebilirsin. Hocam işin içine gösteriş giriyor ise sıvı soğutucular çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Gösterişten kastım sadece derece ekranı en azından o kaba görüntüyü bir nebze yumuşatması mtreussa dedi: Thermalright Phantom Spirit / Peerless Assassin / frost commander / frost Tower. Bana kalırsa en iyileri bunlar, ayrıca DeepCool AG620 bk tercihimdir. Ekrano olan bir model isterseniz: https://www.akakce.com/islemci-sogu...-120-digital-argb-siyah-fiyati,988492552.html Genişletmek için tıkla... Bu önerdikleriniz arasında fiyat farkını baz almadan önerdiğiniz hangisi pahalı olması sorun değil artık defalarca değiştirmek istemiyorum çünkü Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili performans olarak üzmeyecekse görüntüsüde tatmin edici.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #32 Onur Özyaşar dedi: Gösterişten kastım sadece derece ekranı en azından o kaba görüntüyü bir nebze yumuşatması Bu önerdikleriniz arasında fiyat farkını baz almadan önerdiğiniz hangisi pahalı olması sorun değil artık defalarca değiştirmek istemiyorum çünkü Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili performans olarak üzmeyecekse görüntüsüde tatmin edici. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilemiyorum, kesin bildiğim şey kullandığım ve tavsiye ettiğimdir:https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak620-bk-digital-fiyati,454263400.html
Onur Özyaşar dedi: Gösterişten kastım sadece derece ekranı en azından o kaba görüntüyü bir nebze yumuşatması Bu önerdikleriniz arasında fiyat farkını baz almadan önerdiğiniz hangisi pahalı olması sorun değil artık defalarca değiştirmek istemiyorum çünkü Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili performans olarak üzmeyecekse görüntüsüde tatmin edici. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilemiyorum, kesin bildiğim şey kullandığım ve tavsiye ettiğimdir:https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak620-bk-digital-fiyati,454263400.html
Onur Özyaşar Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #33 mtreussa dedi: Kullanmadığım için bilemiyorum, kesin bildiğim şey kullandığım ve tavsiye ettiğimdir:https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak620-bk-digital-fiyati,454263400.html Genişletmek için tıkla... Göndermiş olduğunuz ekranlıyı mı kullanıyorsunuz.
mtreussa dedi: Kullanmadığım için bilemiyorum, kesin bildiğim şey kullandığım ve tavsiye ettiğimdir:https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak620-bk-digital-fiyati,454263400.html Genişletmek için tıkla... Göndermiş olduğunuz ekranlıyı mı kullanıyorsunuz.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #34 Onur Özyaşar dedi: Göndermiş olduğunuz ekranlıyı mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet, hatta videosunu gönderdiğim testteki adamda bunu kullanıyor.
Onur Özyaşar dedi: Göndermiş olduğunuz ekranlıyı mı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet, hatta videosunu gönderdiğim testteki adamda bunu kullanıyor.
Onur Özyaşar Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #35 mtreussa dedi: Evet, hatta videosunu gönderdiğim testteki adamda bunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla... videoda ekranlı olanı göremedim ama
mtreussa dedi: Evet, hatta videosunu gönderdiğim testteki adamda bunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla... videoda ekranlı olanı göremedim ama
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #36 Onur Özyaşar dedi: Videoda ekranlı olanı göremedim ama. Genişletmek için tıkla... Özür diliyorum, yanlış söyledim, bu video değildi. Ama sorunuz olursa cevaplayabilirim.
Onur Özyaşar dedi: Videoda ekranlı olanı göremedim ama. Genişletmek için tıkla... Özür diliyorum, yanlış söyledim, bu video değildi. Ama sorunuz olursa cevaplayabilirim.
Onur Özyaşar Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #37 Thermalright phantom sprit modelide var of arkadaş ne bu ya çık çıkabilirsen işin içinden mtreussa dedi: Özür diliyorum, yanlış söyledim, bu video değildi. Ama sorunuz olursa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla...
Thermalright phantom sprit modelide var of arkadaş ne bu ya çık çıkabilirsen işin içinden mtreussa dedi: Özür diliyorum, yanlış söyledim, bu video değildi. Ama sorunuz olursa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla...
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #38 Onur Özyaşar dedi: Thermalright Phantom sprit modelide var of arkadaş ne bu ya çık çıkabilirsen işin içinden Genişletmek için tıkla... Bana kalırsanız AK620D alın geçin
Onur Özyaşar dedi: Thermalright Phantom sprit modelide var of arkadaş ne bu ya çık çıkabilirsen işin içinden Genişletmek için tıkla... Bana kalırsanız AK620D alın geçin
Onur Özyaşar Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #39 mtreussa dedi: Bana kalırsanız AK620D alın geçin Genişletmek için tıkla... Hic bir sitede ak620d bulunmuyor malesef
mtreussa dedi: Bana kalırsanız AK620D alın geçin Genişletmek için tıkla... Hic bir sitede ak620d bulunmuyor malesef
U usmanaggga Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 7500f PALİT İNFİNİTY RTX 5070 GİGABAYTE A620M H XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 16GB Crucial P3 Plus 1TB 5000/3000 Dark freezer x123 Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #40 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7800x3D ile test ediliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7800x3D ile test ediliyor.