The_rain_master
Hectopat
Hocam Assassin Kingde tf4 geliyor ama yeni soğutucu alana kadar yeter diye düşünüyorum.İçinden macun çıktığını unutmuşum TF7 geliyor sanırım o yeterli olacaktır.
Hocam Assassin Kingde tf4 geliyor ama yeni soğutucu alana kadar yeter diye düşünüyorum.İçinden macun çıktığını unutmuşum TF7 geliyor sanırım o yeterli olacaktır.
Hocam Assassin kingde TF4 geliyor ama yeni soğutucu alana kadar yeter diye düşünüyorum.
Katı termal macun kötü değildir hocam. Öyle yanlış bir algı var.İdare eder biraz katı diye biliyorum sadece.
İdare eder biraz katı diye biliyorum sadece.
Tf4 geliyormuş. Ama üzerinde kaç gram olduğu yazmıyor. 2. kullanım için yeteri kadar var mı bilmiyorum. Eğer yeterli gelmezse tf9 mu alayım?Eski macundan kalmadıysa bu ürünü MERHABA150 koduyla alınca 270 oluyor.
![]()
Thermalright TF9 2.9g Termal Macun Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Thermalright TF9 2.9g Termal Macun ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Thermalright TF9 2.9g Termal Macun fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Katı termal macun kötü değildir hocam. Öyle yanlış bir algı var.
Eski macundan kalmadıysa bu ürünü merhaba150 koduyla alınca 270 oluyor.
![]()
Thermalright TF9 2.9g Termal Macun Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Thermalright TF9 2.9g Termal Macun ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Thermalright TF9 2.9g Termal Macun fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Katı termal macun kötü değildir hocam. Öyle yanlış bir algı var.
Hocam eğer yakın zamanda yeni soğutucu almayı düşünüyorsanız daha ucuz bir macun da alabilirsiniz ama ben bu tf9u alırım ileride ekran kartıma da sürerim diyorsanız tf9 alınır.Tf4 geliyormuş. Ama üzerinde kaç gram olduğu yazmıyor. 2. kullanım için yeteri kadar var mı bilmiyorum. Eğer yeterli gelmezse tf9 mu alayım?
Evet yayması zor ama düzgün yayılıp baskısı da düzgün yapılırsa çatlama kuruma riski çok daha az uzun ömürlü oluyorlar.Doğru uygulanması lazım sadece yaymak en mantıklısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.