7800x3D sistem bir anda donuyor ve reset atmadan düzelmiyor

magnifique25

Hectopat
RAM
Gskill Tridentz 16x2 ddr5 6400mhz cl32
Ekran kartı
4080 super
Anakart
b650 gaming edge wi-fi
İşlemci
7800x3d
Merhaba iyi sosyaller, sistem özelliklerim 7800x3D - B650 Gaming Edge Wi-Fi - 16x2 6400 MHz RAM - Seasonic 850W Gold Power.
Sistemi tamamen sıfır olarak satın aldım ve 3 aydır bu sorunu yaşıyorum.
BIOS'u güncelledim ve RAM'leri manuel olarak 6000'e aldım yine sorunum devam etti.
Bilgisayar bir anda kilitleniyor, oyun oynarken de internette normal gezerken de bu sorunu yaşıyorum.
Daha önce böyle bir sorunla karşı karşıya kalan arkadaşlardan nasıl çözüm ürettiklerini söylemelerini rica ediyorum.

Merhaba iyi sosyaller, sistem özelliklerim 7800x3D - B650 Gaming Edge Wi-Fi - 16x2 6400 MHz RAM - Seasonic 850W Gold Power.
BIOS'u güncelledim ve RAM'leri manuel olarak 6000'e aldım yine sorunum devam etti.
Bilgisayar bir anda kilitleniyor, oyun oynarken de internette normal gezerken de bu sorunu yaşıyorum.
Daha önce böyle bir sorunla karşı karşıya kalan arkadaşlardan nasıl çözüm ürettiklerini söylemelerini rica ediyorum.
İşlemciyi yenimi aldınız yoksa sistemle berabermi toplandı

Acaba işlemcimi sahte diyecektim 7800x3D'nin sahtesini üretmeye başlamışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba işlemcimi sahte diyecektim 7800x3D'nin sahtesini üretmeye başlamışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet görmüştüm bunu kontrol ettim teşekkür ederim.

Çözülmedi hala sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
benim çözüm yolum şu idi aynı sorunu yaşıyordum yılarca aradığım takılma kitlenme sorununun tek sebebi radeon driver programı imiş

Teşekkür ederim öneri için fakat NVIDIA kullanıyorum.

Windows 11'de oluyormuş o hata bende Windows 11 silip 10'a geçince diriver ptogramı ile stabil çalışıyor artık NVIDIA eski kartlarında driver yükleme ekranında Windows 11 yok sadece 10 var uyumlu çalışmıyor olabilir işletim sistemin Windows 11 ise sil 10 geç öyle dene

Windows 11'de oluyormuş o hata bende Windows 11 silip 10'a geçince diriver ptogramı ile stabil çalışıyor artık NVIDIA eski kartlarında driver yükleme ekranında Windows 11 yok sadece 10 var uyumlu çalışmıyor olabilir işletim sistemin Windows 11 ise sil 10 geç öyle dene
Teşekkür ederim halihazırda W10 kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı