7800x3D Sistemi iGPU ile kullanmak zarar verir mi?

EisantB

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ekran kartımın arızalı çıkması sonucu bugün sistemden söktüm ve garantiye yollayacağım.

Ekran kartının yenilenmesi ya da değişmesi en iyi ihtimalle 20 gün kadar sürer diye düşünüyorum. Bu süre zarfında sistemi iGPU ile kullansam sorun olur mu? Bu arada sistemi test ederken Valorant'ı iGPU ile 2K ayarlarda ortalama 120 FPS ile çalıştırdı. Çözünürlüğü 1080'e düşürüp kullansam olur mu? Arada LoL atıp video falan izlemek için kullanacağım sadece.

İşlemci: 7800x3D.

PC havaya uçar iGPU ile kullanırsan, patlaması için AMD dahil ediyor işlemciye (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz.
Teşekkürler

PC havaya uçar iGPU ile kullanırsan, patlaması için AMD dahil ediyor işlemciye (!)
Hocam çok anladığım bir konu değil emin olmadan da iş yapmak istemiyorum. Neticede emek verip kendimce iyi masraf yaptığım bir cihaz haliyle iyi bakmak istiyorum. Öğrenmek için de alakalı forumda soru soruyorum. Gerek var mı böyke sarkastik konuşmalara

Hocam çoğunlukla üreticinin dahil ettiği teknolojiler zaten sıkıntısız çalışan şeyler oluyor, bu tarz sorular çok geldiği için eğlencesine yazdım. Elbette kullanılabilir fakat işlemci bir tık daha fazla ısınabilir ve RAM'inizden VRAM olarak RAM kullanması gerekir. Performans düşmesi dışında bir sorun olmaz yani.

Anladım hocam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…