7800x3D uyumlu anakart önerisi

oktay crh

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 7800x3D işlemci aldım. Ona uygun olarak Gigabyte B850M AORUS Elite alacaktım fakat stok konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ona denk veya daha uygun, işimi görebilecek anakart önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
7 aydır aynı işlemciyle MSI Pro B850 p modelini kullanıyorum. Memnunum, soğutucu blok sayısı attığınız model kadar başarılı değil anladığım kadarıyla.

8-10 Arası ama amazon veya hepsi buradadan bakıyorum yani 6 9 taksitli bir site olursa bu bütçelere çıkabilirim

7 aydır aynı işlemciyle MSI Pro B850 p modelini kullanıyorum. Memnunum, soğutucu blok sayısı attığınız model kadar başarılı değil anladığım kadarıyla.
Çok anladığım şeyler degil açıkçası ama ileriye dönük iş gören ve mümkünse 4 ram slotlu bir anakart arıyorum auros elite yi alacaktım fakat şuan bulamıyorum

6000 mhz lik 2x48 ramlerle kullanıyorum. 4 ram slotu ve Gen 5 ssd slotları mevcut. İstediğin fiyat bandı içerisinde. incelemenizde yarar var.

Ben 2x16 takacağım şu anlık sonradan yanına aynı şekilde tekrar bir ekleme yaparım fakat bende Gen4 M.2 SSD var sıkıntı yaratır mı bu bana.

1 adet gen5 2 adet de Gen4 destekli SSD portu mevcut. Bazı insanlar özellikle gen5 arıyor. O nedenle sadece onu belirtmiştim.

1 adet gen5 2 adet de Gen4 destekli SSD portu mevcut. Bazı insanlar özellikle gen5 arıyor. O nedenle sadece onu belirtmiştim.

Anladım birden fazla seçenek mevcut o halde teşekkür ederim bakayım taksit seçeneklerine.

Eli yüzü düzgün çoğu anakart problemsiz çalıştırıyor.

Asus TUF Gaming B650M-E güzel bir alternatif olabilir.

Gigabyte B650 Gaming X AX V2 var benzer fiyatta.

Eli yüzü düzgün çoğu anakart problemsiz çalıştırıyor.

ASUS TUF Gaming B650M-E güzel bir alternatif olabilir.

Gigabyte B650 Gaming X AX V2 var benzer.

Şu an kart limitime baktımda 8000 bin üzerine çıktığımda yetersiz kalıyor Hepsiburada'da Max 8000 TL bütçeyle alabileceğim bir anakart var mı mATX olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…