7800x3D uyumlu anakart ve RAM önerisi

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, AMD AM5 7800x3D için anakart ve RAM alacağım. ASUS Prime B650M-K anakartı gözüme kestirdim. Sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı? RAM tercihim 32 GB olacak. Bütçeyi minimumda tutmam gerek.

Gen 5 m2 anakart yuvası yok bu anakartta. 2 tane Gen 4 desteği var

Yazdığımı dikkatli okuyun.

İfadeler: DMN
Asus olanın genede gen 5 m2 yuvasını kullanacağını pek sanmıyorum en ucuz gen 5 ssd şuan 6500-7000TL civarı zaten.

Bencede öyle, A620 chipsette PBO ayarı kapalı geliyor o yüzden alınmaz, Gigabyte olanın faz yapısı daha iyi, typ-c girişi var, 4 slot RAM yuvası var, anakartta DP çıkışı var 144Hz, bunlar tercih sebebi.
Çok iyi açıklamışsın hocam ya sağolasın.

Asus prime B650M A wifi II
Gigabyte B650M K
Bu iki üründen hangisi alınmalı

Son düzenleme:
Çok iyi açıklamışsın hocam ya sağolasın.

Asus prime B650M A wifi II
Gigabyte B650M K
Bu iki üründen hangisi alınmalı
PBO ayarı manuel'de kapalı oluyor oraya dikkat edelim. PBO Auto olarak açık oluyor. Sadece kendimiz ekstra ayarlama yapamıyoruz.

PBO ayarı manuel'de kapalı oluyor oraya dikkat edelim. PBO Auto olarak açık oluyor. Sadece kendimiz ekstra ayarlama yapamıyoruz.
Hiçbir şey anlamadım hocam senin yazından. Hangisini kastediyorsunuz

Hiçbir şey anlamadım hocam senin yazından. Hangisini kastediyorsunuz
Şunu anlatmaya çalışıyorum. PBO ayarı açık ama manuel olarak senin ellemene izin vermeyecek şekilde oluyor A620 anakartlarda.

Yani performans farkı yaşamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…