7800x3D ve 5070 Ti sistem uyumlu mu?

LostInMe

Femtopat
Daha fazla  
merhaba. Topladığım ilk sistemin bileşenleri uyumlu mu bunu merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Parçalar:

• Lexar Thor 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL38.
  • GeForce RTX 5070 Ti GameRock.
  • AMD Ryzen 7 7800x3D
  • TUF Gaming B650-E Wi-Fi
  • Raijintek cratos RJ-0R30B00005 gen5 1000W Power Supply.
  • MAG pano 100R pz.
  • Thermalright frozen Warframe Pro 360 Black.
  • Samsung 970 EVO Plus 1TB.
  • KTC H27t22C 27.

Fiyatı ne kadar?
Psu olarak bu.
SSD olarak bunu bakabilirsin.

3800TL şu an bedava.

Wi-Fi zorunlu değilse.

Mümkünse daha iyi bir RAM.
PSU ve SSD üstteki hocamınkine bakın.

SSD halihazırda kullanıyorum eskiden almıştım sonra yeni SSD almayı planlıyorum diğer bileşenler sorun çıkarır mı?

SSD halihazırda kullanıyorum eskiden almıştım sonra yeni SSD almayı planlıyorum diğer bileşenler sorun çıkarır mı?

Kötü değiller attıklarıma bakabilirsiniz ama kasa hazır indirimde fena değil RAM'lerde değişirse iyi Wi-Fi zorunluluğun yoksa Aorus iyi olur. PSU ENERMAX yapın hocam.

Anakartı indirimdeyken 7K ya almıştım ondan yana sıkıntım yok ben sadece uyumlu çalışır mı onu merak ediyorum.

Kötü değiller attıklarıma bakabilirsiniz ama kasa hazır indirimde fena değil RAM'lerde değişirse iyi Wi-Fi zorunluluğun yoksa Aorus iyi olur. PSU ENERMAX yapın hocam.

Tamamdır hocam sağ olun.

Birde hocam bu 12vhpwr girişi rtx 5000 serisine uygun değil mi 12v-2x6 farkı tam olarak nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…