7800x3D ve 9070 XT kombosu için PSU önerisi

Peki hocam kasa ve PSU dahil şekilde önerebileceğin başka seçenekler var mı? Yetkili bir abiye benziyorsun... Bütçe 5.000 Türk lirası...

Hocam sen daha da arada bıraktın beni şimdi.

XPG Kyber en mantıklı seçenek duruyor hocam.

Gördüğün gibi 12v kanalı %200 transient response testinden geçmiş. 3.3V kanalı kalmış ama zaten onun pek bir önemi yok. Günümüzde 3.3v kanalını zorlayan bir şey yok.

@yusuf7878 hocam ben hangilerinin içinde hangi PSU var bilmiyorum bu yüzden önermedim ama belki sen biliyorsundur, Segotep'in güzel PSU bulunduran ek civarı kasaları var galiba

480T'nin içinde CX Black label 750W, XPG'nin içinde Kyber 2.52, FSP'lerin içinde de FSP HYRDO K Pro 750W vardır.

480T'nin içinde CX Black label 750W, XPG'nin içinde Kyber 2.52, FSP'lerin içinde de FSP hyrdo k Pro 750W vardır.

Hocam o zaman son olarak benim söylediğim ve senin önerdiğin XPG Valor mesh kasa ve PSU olarak 2 seçenek arasında kaldım. Bir videolarını falan inceleyeyim, hem bilgi sahibi de olmuş olurum.

Senin söylediğine göre 750W'da herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğiz gibi duruyor zaten.

Valor mesh'in içindeki PSU modeli farklı. Evet, XPG kyber 750w fakat ATX 2.52 versiyonu. İçi veya performansı nasıldır bilmiyorum. Muhtemelen benzer iç tasarımı vardır. Sıkıntı çekeceğinizi sanmam.

480T'nin içinde CX Black label 750W, XPG'nin içinde Kyber 2.52, FSP'lerin içinde de FSP HYRDO K Pro 750W vardır.
Yok hocam onu kast etmedim.
Akakçe'de bakınırken 750w PSU'lu 2-3 Tane Segotep kasa gördüm, geçenlerde Segotep'in PSU'ları iyi diye bir yazı okumuştum acaba gördüğüm o 3.5-4k fiyat arasındaki 750w PSU'lu kasaların PSU'ları iyi midir diye sordum.

Bunlardan bahsediyorum:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…