7800x3D ve RX9070 XT sistem için PSU önerisi

alti9otuz5

Megapat
Daha fazla  
İşlemci: 7800x3D.
Ekran kartı: Sapphire RX9070 XT Nitro+ AMD.

Bu sistem için 1000 watt güç kaynağı bakıyorum.

Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Veya başka hangisini? Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkürler.

ASUS ROG-STRIX-1000G > 7.990,00TL​

Corsair RM'e serisi RM1000e > 9.999,00TL​

Son düzenleme:
RM1000e modeli o parayı kesinlikle hak etmiyor, Rog Strix aralarında daha tercih edilebilir bir model.

Ayrıca o sistemin yer yerinden oynasa harcayacağı güç 600Watt. 1000Watt ihtiyacınız pek yok, bilginize.

RM1000e modeli o parayı kesinlikle hak etmiyor, Rog Strix aralarında daha tercih edilebilir bir model.

Ayrıca o sistemin yer yerinden oynasa harcayacağı güç 600Watt. 1000Watt ihtiyacınız pek yok, bilginize.

Araştırmalarımda genelde hep 850 watt rahat olacağı yazıyor bende almışken ileriye de dönük olsun dedim ve o yüzden 1000 watt tercihini kullandım.

Yorumunuz için teşekkürler.

İç bileşen olarak ASUS'a karşı vasat kalıyor o model.
Peki hocam Asus'un bu modelini alırsam ekran kartı güç girişinde falan sorun yaşar mıyım? Ayrıyeten kablo almama gerek var mı ?

Peki hocam Asus'un bu modelini alırsam ekran kartı güç girişinde falan sorun yaşar mıyım? Ayrıyeten kablo almama gerek var mı ?
Ayrı bir kablo almana gerek yok. Yeteri kadar bütün kablolar mevcut. İçerisinden çıkan Gen5 kablosunu ekran kartına takmanız yeterlidir.

Ayrı bir kablo almana gerek yok. Yeteri kadar bütün kablolar mevcut. Gen5 kablosunu takacaksın ekran kartına.

Teşekkürler hocam. Sizin peki bu seviyede önerebileceğiniz var mı bunlara bağlı kalmadan. 1-2 saat içerisinde sipariş geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…