7800x3D vs 9700X tray işlemci

Kendim 7800x3D kullanıyorum. Gerek Python gerek c/c++ kullanirken hiçbir sorun olmuyor ama fiyat konusunda 20k verilir mi tartisilir ben 10k iken almıştım.
Teşekkürler peki siz ne düşünüyorsunuz verilir mi sizce?

Peki 7800x3D ile yazılım yapma ve 9700X Tray ile yazılım yaparken arada ki farkı çok hissettirir mi?
Hocam hissettirme ihtimali var. 3D işlemciler Modelleme yazılım vb. alanlarda iyi değiller. Oyunlarda iyiler.

Açıkçası bu kasım ayinda 9000x3D serisi gelecek onun durumuna gore eger aciliyet yoksa beklenebilir diye düşünüyorum.
Aciliyetim yok hocam, 9000x3D serisi alınır mı o zaman?

Hocam hissettirme ihtimali var. 3D işlemciler Modelleme yazılım vb. alanlarda iyi değiller. Oyunlarda iyiler.
Hocam yazılım çok profesyonel değil fakat. 9000x3D serisi alınır mı peki?

7800x3D tek ve multi çekirdek performansı olarak aynı fiyattaki muadillerinin ezici bir şekilde altında kalıyor. Uzun süreler kullanmayı düşünüyorsan, performans olarak muadillerine göre yine daha erken yetmemeye başlayacak. Ayrıca fiyatı da pek alınır değil. Daha güncel modellere yönelmeni öneririm.

Aciliyetim yok hocam, 9000x3D serisi alınır mı o zaman?

Hocam yazılım çok profesyonel değil fakat. 9000x3D serisi alınır mı peki?
Hocam yazılım olsun olmasın performansı iyi değil 3D'nin 9000X3D serisi alınır ama onlar için de geçerli. Onlarda oyun için. Kısacası alınır ama oyun için alınır.

Peki 7800x3D ile yazılım yapma ve 9700X tray ile yazılım yaparken arada ki farkı çok hissettirir mi?

Hocam ben okulda yazılım öğrenirken 2020'de hala 2 çekirdek Pentium ve 3GB RAM'li PC ile kod yazıyorduk kod yazmak çok bir şey istemez orta seviye bir PC ile rahat yazabilirsin ama ağır sümilasyon edit grafik tabanlı tasarımsal şeyler yaparsan işte o zaman lazım oluıyor ama inan o kadar fark ettirmez yazılım yapacaksan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı