Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MT PVV516G60C30 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Daha dün bu RAM'lerle boot edemeyen kullanıcı gördüm forumda yani hayır alınmaz. Eğer 6000 üzerine çıkacaksan anakart üreticinin işlemcinle test edip onayladığı RAM kitlerinden birini almalısın. Anakartının destek kısmında bu yazar fakat 6000 üstünü yine de önermem. O listede olmasına rağmen sorun yaşayanlar da oluyordu.
O zaman ben bu AMD tarafında 7200 defterini kapatıyorum çok ucuz diye alayım dedim 6400 alır geçerim muhtemelen teşekkür ediyorum değerli yorumlar için <3
O zaman ben bu AMD tarafında 7200 defterini kapatıyorum çok ucuz diye alayım dedim 6400 alır geçerim muhtemelen teşekkür ediyorum değerli yorumlar için <3
Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler tercihi G.Skill tarafından yana yaptım üst düzey çip kalitesi olduğu için başta sakınmıştım ama yine de tercihim bu oldu.
Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkürler tercihi G.Skill tarafından yana yaptım üst düzey çip kalitesi olduğu için başta sakınmıştım ama yine de tercihim bu oldu.