7800XT sisteme 4K mı 2K mı daha iyi olur?

Bütçe
15000

Stepy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba monitör tavsiyesi ihtiyacım var bütçem 15 bin TL 2K ve 4K monitör arasında kaldım. Tam karar veremedim sizce hangi tür almam daha mantıklı olur ekran kartım 7800XT işlemcim 9700X.

Merhaba monitör tavsiyesi ihtiyacım var bütçem 15 bin TL 2K ve 4K monitör arasında kaldım. Tam karar veremedim sizce hangi tür almam daha mantıklı olur ekran kartım 7800XT işlemcim 9700X.
Yani 2k da akıcılık çok daha güzel olur.

2 çok daha iyi olur 4K fazla gelir 4K da çoğu oyunda yüksek de 60 FPS verse de ucu ucuna yetecektir 2K biçilmiş kaftan bu kart için.

4K olabilir ancak 2K+yüksek FPS alırsınız.

2k. 4k o GPU'ya fazla.

2k
Monitör olarak ise Oddysey G65B bakabilirsiniz

4K'da güncel oyunlarda 60 FPS'yi çok rahat yakalayan bir kart. 3-4 yıllık oyunlarda 100 FPS'yi bile görür. Çözünürlükten daha önce monitör boyutu daha önemli. Çünkü 27 inç'de 2K çözünürlük kafi ama 32 inç alacaksanız 4K almanız gerekiyor. 27 inç için 4K fazla bana göre ufak ekranlarda o farkı çok hissetmiyorsunuz zaten 2K çözünürlükte bile pikseller sık.

Çok teşekkürler arkadaşlar 2K monitöre karar verdim şimdi biraz 2K monitör araştıracağım 15 bin TL fiyat bandında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…