Yani 2k da akıcılık çok daha güzel olur.Merhaba monitör tavsiyesi ihtiyacım var bütçem 15 bin TL 2K ve 4K monitör arasında kaldım. Tam karar veremedim sizce hangi tür almam daha mantıklı olur ekran kartım 7800XT işlemcim 9700X.
Merhaba monitör tavsiyesi ihtiyacım var bütçem 15 bin TL 2K ve 4K monitör arasında kaldım. Tam karar veremedim sizce hangi tür almam daha mantıklı olur ekran kartım 7800XT işlemcim 9700X.
2kMerhaba monitör tavsiyesi ihtiyacım var bütçem 15 bin TL 2K ve 4K monitör arasında kaldım. Tam karar veremedim sizce hangi tür almam daha mantıklı olur ekran kartım 7800XT işlemcim 9700X.
Monitör olarak ise Oddysey G65B bakabilirsinizMerhaba monitör tavsiyesi ihtiyacım var bütçem 15 bin TL 2K ve 4K monitör arasında kaldım. Tam karar veremedim sizce hangi tür almam daha mantıklı olur ekran kartım 7800XT işlemcim 9700X.
Çok teşekkürler arkadaşlar 2K monitöre karar verdim şimdi biraz 2K monitör araştıracağım 15 bin TL fiyat bandında
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.