7800XT ve 7500F sistem alınır mı?

tavsiyeniz için teşekkürler, araştıracağım. sistem için de yorumunuzu merak ediyorum açıkçası önerir misiniz?
Açıkçası çok bilgim yok ama konuda atılan 9070 li olan çok daha iyi bir sistemdi. Bütçeniz çıkıyorsa kesinlikle bunun yerine alınır.

tavsiyeniz için teşekkürler, araştıracağım. sistem için de yorumunuzu merak ediyorum açıkçası önerir misiniz?
Mesela bu sistem bence benzer fiyatta daha iyi.
Soğutucu, ssd ve anakart seçimleri yapılıp daha güzel bir sistem gibi geldi.

Son düzenleme:
Merhaba ekteki sistemi almayı düşünüyorum. Fiyat tam 43 bin TL. Parçaları ayrı alıp toplamak gibi bir düşüncem yok, açıkçası yeni bir kullanıcıyım. Yorumunuzu bekliyorum, saygılar.

Hocam ben dediğiniz sistemi akaakçeden topladım 41.245, 55 TL çıkıyor eğer attığınız fiyat taksitli ise pek sıkıntı değil ama peşin ise pahalı bence.

Maksimum bütçen nedir?

Toplamda 41k.

Son düzenleme:
Biraz bekleyip 9070li sistem almalısın. Kesinlikle şu anda alınmamalı bence.
Merhaba hocam. 9070li sistemler şuan için bütçemin biraz üstünde ama biraz daha bekleyebilirim. Satın alana kadar uygun bir sistem düşerse neden olmasın.

ram özelleştirmeleri iyi değil gibi hocam. 32 olunca çok fark oluyor fiyat bandında.

Emeklerin için teşekkürler ancak hazır sistem almayı düşünüyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…