7800XT'ye 7500F mi daha iyi gider, yoksa 7600 mü?

Çok pahalı bir kasa bu fiyata asla 7000 ve önceki seri AMD ekran kartı tavsiye etmem. AMD tarafında 9000 serisi veya NVIDIA tercih edilmeli. Bu fiyatlara 9070'li sistemler var.

Çok pahalı bir kasa bu fiyata asla 7000 ve önceki seri AMD ekran kartı tavsiye etmem. AMD tarafında 9000 serisi veya NVIDIA tercih edilmeli. Bu fiyatlara 9070'li sistemler var.
Mesela bi örnek gönderebilir misiniz bunu bulduğumdan attım direkt nvidia filan çok anlamıyorum

Kasa çok pahalı soruna gelecek olursak ikisi de aynı işlemci denebilir arada ki fiyat farkını vermeye değmez.
Hocam bi örnek atabilir misiniz

Örnek 5070'li sistem.
Bu da daha uygun 5070'li sistem.
2 üründe de kasayı Vento seçin.

Örnek 9070 sistem. Aynı şekilde kasayı Vento seçin.

Örnek 9070XT sistem.

Son düzenleme:
teşekkür ederim hocam var olun

hocam bu kasa nedenszice cok hosuma gitti alsam bi sorun cıkar mı

Dosya Ekleri

• 1748775060359.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam var olun.

Uygun fiyatlı 5070'in Intel versiyonunu atmışım onu düzelttim hocam.

Teşekkür ederim hocam var olun.

Hocam bu kasa nedenszice cok hosuma gitti alsam bir sorun cıkar mı?

Görsellere pek bakmayın çünkü görselde üst kısımda 3 adet fan gözüküyor ama siz aldığınızda önde 2 arkada 1 fan olacak. Görünüş yerine PSU kalitesine bakmanızı öneririm. O yüzden Vento ve Corsair tavsiyemdir diğerlerinin psu kalitesi hakkında pek bir bilgim yok.

anladım hocam görsele bakmıyorum ozaman. rtx 5070 7500F olan kasa diyorsunuz galiba onu alayim mi onayınız var mı hoca

Anladım hocam görsele bakmıyorum o zaman. RTX 5070 7500F olan kasa diyorsunuz galiba onu alayim mi onayınız var mı hoca.

2 adet 5070 7500F sistem attım birinin anakartı ve SSD'si daha yüksek siz iki sistemde de isteğinize göre özelleştirmeler yapın hangisi daha uyguna gelirse onu alabilirsiniz. İlk tercihiniz 7800XT olduğu için 9070-9070XT sistemleride attım 9070XT eğer genel olarak oyun amaçlı kullanılacaksa çok daha performanslı olacaktır.

evet hocam genel olarak oyun olacak. ben bi o sistemlere iyice bakayım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…