7870XT Artık Satılmıyor Mu?

Alper Arda Yazar

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu ekran kartını internette aradım bayağı bulamadım. Yurtdışı sitelerde var ama Türkiye'de göremedim. CF gibi bir planım var -büyük ihtimal olmaz- ama bulamadım. Yok mu artık?

Psu yetiyor sorun yok o konuda. Büyük ihtimal seneye ikinci el alacağım bir tane. Şimdilik yetiyor ama seneye yetmez gibi geliyor. Şöyle 300'e falan bulsam tadından yenmez valla.

600 watt 80+ olmayan bir PSU 2 ekran kartına yeteceğini hiç sanmıyorum. Biraz daha araştırın ayrıca sizin yerinizde olsam şu an ki kartı satar üstüne koyar tek ve güçlü bir kart alırdım.

Seneye? Kart biraz eskir gibi geliyor.

Performans olarak belki CF daha iyi olsa bile ileriye dönük olması amacıyla yeni nesil bir kart daha iyi olabilir.

Ben bu sistemi 3-4 sene değiştirmeyi düşünmüyorum. En az masrafla götürsün 3 sene boyunca benim için önemli olan o. Haklısınız kart biraz eskiyecek ama 7870XT CF incelemelerini yabancı sitelerden araştırdım, GTX 780'i geçebiliyor. Bir arkadaşım da bu kartı incelemiş, CF yapmış onun da görüşlerini aldım. Şimdi ben bu kartı satsam 350-400 ancak eder. Değiştirsem 7870XT CF performansı alabileceğim kart GTX 780 olur ki onun fiyatı da malum. Üzerine 1000 TL'den fazla koymam gerekecek.

7870 XT CF için 39A yetiyor benim PSU 47A.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı