uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 28 Ağustos 2013 #21 7870XT F/P olara çok iyi bir kart hangisi önde bilmiyorum. Araştırmak gerek ama GTX760 öndedir büyük ihtimalle, yakından takip eden arkadaşlar bilgi verir. Asus alabilirsin, kartın kalitesi kadar servisi de iyidir.
7870XT F/P olara çok iyi bir kart hangisi önde bilmiyorum. Araştırmak gerek ama GTX760 öndedir büyük ihtimalle, yakından takip eden arkadaşlar bilgi verir. Asus alabilirsin, kartın kalitesi kadar servisi de iyidir.
M memett Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 41 Yer kayseri/merkez 28 Ağustos 2013 #22 Tamam çok teşekkür ederim.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 28 Ağustos 2013 #23 Rica ederim efem. Almadan önce, karar verdiğin bileşenleri yeni bir konu da tekrar sor. Son bir bakalım, eksik gedik olmasın.
Rica ederim efem. Almadan önce, karar verdiğin bileşenleri yeni bir konu da tekrar sor. Son bir bakalım, eksik gedik olmasın.
M memett Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 41 Yer kayseri/merkez 28 Ağustos 2013 #24 Ben bu gidişle zor alırım gibime geliyor ama alacağım zaman düşündüğüm sistemi yazarım tekrar teşekkürler.
Ben bu gidişle zor alırım gibime geliyor ama alacağım zaman düşündüğüm sistemi yazarım tekrar teşekkürler.