7890k ve R9 280X Darboğaz Yapar Mı?

DivineCougar

Megapat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Tarih Öğretmeni / Web Design
Arkadaşlar hepinize merhaba. AMD 7890k ve R9 280x kullanıyorum. Geçen Just Cause 3 indirdim, bilgisayarımda denerken arada bir donmalar gözüme çarptı. Monitörüm 1280x1024 destekliyor en fazla o çözünürlükte ve high ayarlarda oynuyorum.. MSI Afterburner'la baktım olaya. Ekran kartım %100 bile kullanılmıyor, %60 var ya da yok. Fakat işlemcim 78-90 arası gidip geliyor. Takılmalar zaten 90 ve üzerinde gerçekleşiyor. Sıcaklık 50 derece filan. Darboğazdan mı kaynaklanıyor bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P'de oynarsan sıkıntı olmaz, o çözünürlükte oynarsan darboğaz olur. Monitörünü mutlaka değiştir.

Teşekkürler bilgi için.. Üniversiteden mezun olacağım şu anlık bununla idare edeceğim 2 ay kadar.. Sorunun çözünürlükten olmasına sevindim yeni işlemci anakart falan uğraştıracaktı yoksa.. :) Fm2+ sokette işlemcide yok doğru düzgün :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı