79 kilo 182 boy ile spor programı nasıl?

Ressemahee

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5500 İŞLEMCİ
ASUS B450M DRAGON ANAKART
ASUS RADEON RX 6650 XT DUAL 8GB EKRAN KARTI
G.SKILL 16GB RIPJAWS V 3200MHZ RAM
WD 480GB GREEN SN350 NVME M.2 SSD
GAMEBOOSTER GB-W002B 650W 80+ BRONZE KASA&PSU
Selamlar, yaklaşık 9 ay oldu spora başlayalı. Ocakta başladım ve aralarda birkaç ay ara vererek devam eden bir serüvenim oldu. Benim şimdiki sorum ise şu olacak.
Hemen hemen 3 aydır kullandıgım program şu şeklide. Artık 5x5'e geçmeyi planlıyorum biraz daha güçlenmeye odaklı çalişmak istiyorum, sizce mantıklı olur mu?
Veya size göre ne yapmalıyım? (5x5'e geçmemdeki amaç hem benchimi 100 kiloya çıkartmak şu anda 85 6 tekrar atabiliyorum+olarak bu sene sınav senem haftada 3 4 gün gitmek ders çalışmam içinde daha iyi olur o yüzden bu programı seçmiştim.)
Kilo 79.
Boy 182.
Yaş 17.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacak antrenmanını gereksiz uzatmışssın ve göğüs için 3 hareket fazla diye düşünüyorum. Özellikle ilk harekete bench koymak yanlış.

Bacak antrenmanını gereksiz uzatmışssın ve göğüs için 3 hareket fazla diye düşünüyorum. Özellikle ilk harekete bench koymak yanlış.

Anlamadın sanırım sen beni bu program eski progreamım ağır sağlamın 5x5 programına geçtim ben bunu soruyorum güçlenmek için mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…