7900 GRE 16 GB vs 3080 Ti 12 GB

Safa KILIÇ

Centipat
Daha fazla  
Şu an iki üründe aynı fiyatlandırmaya sahip. 7800x3D işlemcimle kullanacağım hangisini alsam önerilerine açığım. Şunu da belirtmek isterim ki DLSS gibi teknolojiler benim açımdan pek önemli olmadığı için 4000 serisi de düşünmemekteyim. Bu fiyat bandında da AMD kullanmayı pek tercih etmiyorum. Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an iki üründe aynı fiyatlandırmaya sahip. 7800x3D işlemcimle kullanacağım hangisini alsam önerilerine açığım. Şunu da belirtmek isterim ki DLSS gibi teknolojiler benim açımdan pek önemli olmadığı için 4000 serisi de düşünmemekteyim. Bu fiyat bandında da AMD kullanmayı pek tercih etmiyorum. Sizce?
4000 serisinin 3000 serisinden tek farkı DLSS olmadığı için 4000 serisini tercih etmemeniz aşırı saçma ve yanlış bir karar,

Neyse sorunun cevabı RX 7900GRE

Ne olarak kullanacaksınız? Sadece oyun mu?

RX 7900 GRE daha güncel bir kart, RTX 3080 Ti güç tüketimi ve ısı üretimi açısından geri kalır. DLSS gibi teknolojiler önemli değilse kesinlikle RX 7900 GRE alınmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı