Iverson76 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 653 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Herkese selam, 5 gündür WattMan hatası ile mücadele ediyorum. Ondan öncesinde hiçbir sorun yaşamadım. Format atıp temiz bir kurulum yaptım ve gene aynı sorunu yaşamaya devam ediyor. Yardımcı olacak var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2023
Herkese selam, 5 gündür WattMan hatası ile mücadele ediyorum. Ondan öncesinde hiçbir sorun yaşamadım. Format atıp temiz bir kurulum yaptım ve gene aynı sorunu yaşamaya devam ediyor. Yardımcı olacak var mıdır?
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 28 Kasım 2023 #2 WattMan hatasından kastın nasıl bir hata? Ne yazıyor yani verilen hatada veya oyundan mı atıyor, PC mı kapanıyor. -BIOS sıfırlayın -Overclock yaptıysanız program vs. Onları kapatın.(BIOS da dahil zaten sıfırlayınca gider.)
WattMan hatasından kastın nasıl bir hata? Ne yazıyor yani verilen hatada veya oyundan mı atıyor, PC mı kapanıyor. -BIOS sıfırlayın -Overclock yaptıysanız program vs. Onları kapatın.(BIOS da dahil zaten sıfırlayınca gider.)
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 28 Kasım 2023 #3 Aktif Overclock'ları kapatın.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.124 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 Farklı bir sürücü dene.
Iverson76 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 653 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 Hata'dan kastım şu:
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #6 Iverson76 dedi: Hata'dan kastım şu: Eki Görüntüle 2033930 Genişletmek için tıkla... İşlemciye OC yaparsın olur, ramlere OC yaparsın olur, ekran kartına OC yaparsın olur. Kısaca OC ayarını tutturamazsan olur. Iverson76 dedi: 5 gündür WattMan hatası ile mücadele ediyorum. Ondan öncesinde hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Son 5 günde bir şeyin ayarıyla oynamışsın, pek randıman vermemiş anlaşılan.
Iverson76 dedi: Hata'dan kastım şu: Eki Görüntüle 2033930 Genişletmek için tıkla... İşlemciye OC yaparsın olur, ramlere OC yaparsın olur, ekran kartına OC yaparsın olur. Kısaca OC ayarını tutturamazsan olur. Iverson76 dedi: 5 gündür WattMan hatası ile mücadele ediyorum. Ondan öncesinde hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Son 5 günde bir şeyin ayarıyla oynamışsın, pek randıman vermemiş anlaşılan.
Iverson76 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 653 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #7 totra_proska dedi: İşlemciye OC yaparsın olur, RAM'lere OC yaparsın olur, ekran kartına OC yaparsın olur. Kısaca OC ayarını tutturamazsan olur. Son 5 günde bir şeyin ayarıyla oynamışsın, pek randıman vermemiş anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmadım Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2023
totra_proska dedi: İşlemciye OC yaparsın olur, RAM'lere OC yaparsın olur, ekran kartına OC yaparsın olur. Kısaca OC ayarını tutturamazsan olur. Son 5 günde bir şeyin ayarıyla oynamışsın, pek randıman vermemiş anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmadım
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #8 Iverson76 dedi: Hiçbir şey yapmadım Genişletmek için tıkla... Dostum bu hatayı sistemde uyumsuzluk, sorun olduğunda verir genellikle ekran kartından kaynaklanmaz. Son 5 günde hiçbir şey yapmadım diyorsan klasik çözüm olarak DDU ile driveri silip hata almadığının driveri kurmayı deneyebilirsin. Format sonrasında windows dandik bir driver kurmuş olabilir.
Iverson76 dedi: Hiçbir şey yapmadım Genişletmek için tıkla... Dostum bu hatayı sistemde uyumsuzluk, sorun olduğunda verir genellikle ekran kartından kaynaklanmaz. Son 5 günde hiçbir şey yapmadım diyorsan klasik çözüm olarak DDU ile driveri silip hata almadığının driveri kurmayı deneyebilirsin. Format sonrasında windows dandik bir driver kurmuş olabilir.
Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 28 Kasım 2023 #9 Psu'nuzda 0RPM özelligi aciksa kapatin. Bende öyle duzelmisti eger birden basladiysa.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 952 28 Kasım 2023 #10 Bu WattMan uyarısı değil, sürücü çökmesi, güncel olmayan Windows, sistem ve ekran kartı sürücülerinden olur. Donanım sürücülerini ve BIOS güncelleyin, Windows güncellemelerini yapın, ekran artı sürücüsünü DDU ile kaldırıp, son sürümü tekrar kurun. @Iverson76 Son düzenleme: 28 Kasım 2023
Bu WattMan uyarısı değil, sürücü çökmesi, güncel olmayan Windows, sistem ve ekran kartı sürücülerinden olur. Donanım sürücülerini ve BIOS güncelleyin, Windows güncellemelerini yapın, ekran artı sürücüsünü DDU ile kaldırıp, son sürümü tekrar kurun. @Iverson76