TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 3 Nisan 2023 #11 Spyhis dedi: @TT12X aralarında %25 performans farkı var Genişletmek için tıkla... DLSS açınca aynı fpsi alıyor. Ben olsam amd alıp sorunlarla uğraşmazdım ama senin bileceğin iş tabii ki dostum. Nvidia kalitedir takar çalıştırırsın. AMD ameleliktir orda burda driver ararsın çökmeyle uğraşırsın kartı adam akıllı kullanamazsın bile.
Spyhis dedi: @TT12X aralarında %25 performans farkı var Genişletmek için tıkla... DLSS açınca aynı fpsi alıyor. Ben olsam amd alıp sorunlarla uğraşmazdım ama senin bileceğin iş tabii ki dostum. Nvidia kalitedir takar çalıştırırsın. AMD ameleliktir orda burda driver ararsın çökmeyle uğraşırsın kartı adam akıllı kullanamazsın bile.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 3 Nisan 2023 #12 @TT12X VRAM darboğazı olma riski de var beni stres ettiriyor
TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 3 Nisan 2023 #13 Spyhis dedi: @TT12X VRAM darboğazı olma riski de var beni stres ettiriyor Genişletmek için tıkla... Her amdcinin kaderi bu hocam. 2Kda kullanacaksanız 12 GB gayet yeterli ve uzun süreler götürür. Darboğaz olacağını düşünmüyorum.
Spyhis dedi: @TT12X VRAM darboğazı olma riski de var beni stres ettiriyor Genişletmek için tıkla... Her amdcinin kaderi bu hocam. 2Kda kullanacaksanız 12 GB gayet yeterli ve uzun süreler götürür. Darboğaz olacağını düşünmüyorum.