Kullanım amacı oyun oynamak ise hava soğutucu da yeterli olacaktır, eğer kullanım amacı bütün çekirdekleri kullanıyor ise 240mm soğutucu bile yeterli olacaktır, Ak620 gibi bir hava soğutma ile aralarında inanılmaz fark yok aşağıda detaylı test var inceleyebilirsiniz:7950X işlemci için Arctic Liq Freezer II 360mm yeterli mi yoksa 420mm mi almak gerekli mi?
Kullanım amacı oyun oynamak ise hava soğutucu da yeterli olacaktır, eğer kullanım amacı bütün çekirdekleri kullanıyor ise 240mm soğutucu bile yeterli olacaktır, Ak620 gibi bir hava soğutma ile aralarında inanılmaz fark yok aşağıda detaylı test var inceleyebilirsiniz:
Nasıl memnunmusunuz? Ortalama değerler neler boşta ve yükte?az önce indirimden arctic 360mm aldım hocam. umarım doğru seçim yapmısımdır
hocam hala pc yi toplama aşamasındayım. malum fiyatlar uçuk, ha deyince toplanmıyor. sadece psu ve monitör kaldı. onlardan sonra deneyeceğim bakalım. ama kullanıp da memnun olmayan yokmus hic. ben de bakıcam artıkNasıl memnunmusunuz? Ortalama değerler neler boşta ve yükte?
3200'e almıştım inventus'tan. Dün tüm sistemi kurdum. 7950x için gayet iyi, şimdilik memnunumHocam indirimden ne kadara aldınız ?
Kaç derecede ortalama?3200'e almıştım inventus'tan. Dün tüm sistemi kurdum. 7950x için gayet iyi, şimdilik memnunum
iş gereği sürekli tam yükte deli gibi render alıyorum. renderda 75 derece, boştayken 39-40-45 derecelerde geziyorKaç derecede ortalama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.