Leryna

Centipat
Daha fazla  
  • Kasa: Revenge Supernova 7 RGB Siyah.
  • PSU: ASUS ROG STRIX 750W 850W 1000W.
  • Anakart: ASUS Prime B650M-K DDR5 6400MHz.
  • Ram: G.Skill Trident Z5 RGB 2x16 6400MHz DDR5.
  • M.2 SSD: Samsung 990 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.
  • Ekran Kartı : ASUS RTX 3060 Ti TUF Gaming 256 bit GDDR6 8 GB.
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 7950x3D.
  • Sıvı Soğutma: ASUS TUF Gaming LC II 360mm ARGB Sıvı Soğutma.
  • Monitör: ASUS VG259QM 280Hz 1ms GtG fastIPS.
  • Koltuk: Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu.

Öncelikle merhaba, sıfırdan bir sistem dizeceğim. Gördüğünüz üzere ekipmanlarım her şeyim var. Kasa, monitör ve koltuk alımı yapacağım. Ekran kartını ileride upgrade yapacağım şimdilik bunu alacağım bu konuda linç etmeyin lütfen, sonrasında 7800x3D neden seçmedin derseniz hem ileriye dönük almak istedim hem de daha iyi yani neden olmasın, onun harici görüşlerinizi veya daha nasıl iyileştirecebileceğimi belirtirseniz çok sevinirim, koltuk ve PSU konusunda emin değilim.
Düşünülebilir, şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötüdür. Dengesiz bir toplama olmuş ayrıca pahalı. Koltuk çok kötü, monitör farklı bir model tercih edilebilir. R9 7950x3D oyun performansında R7 7800x3D aşağıda bir işlemci, tek avantajı çekirdek ve iş gücü fazlalığı. Bütçe ve kullanım amacı belirtin yardımcı olalım.

Monitör çok kötü, 2K 27 inch 165 Hz bir monitör çok daha mantıklı olur

Dengeyi bozan sadece ekran kartı değil mi, evet pahalı fakat biraz fazla takıntılıyım bu sebepten ötürü böyle monitördede en mantıklısı bu benim için çünkü 1ms GtG ve IPS, koltuklar hakkında da bilgim 0, bütçe aynı şekilde topladığımla, oyun dizi takılmaca gibi gibi kullanılacak, işlemcidede daha ileriye dönük olması ve işlemci bazlı oyun oynayacağım için bunu tercih ettim, sonrasında evet hikayeli oyunda oynayacağım ama dediğim gibi takıntılar.

Direk bütçe belirtip detay verip konu açarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Monitör çok kötü, 2K 27 inch 165 Hz bir monitör çok daha mantıklı olur
Performans ve hız delisi olduğum için 280hz 1ms GtG ve IPS olması çok önemli benim için <3

Direk bütçe belirtip detay verip konu açarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Yine 70 80 civarı aynı şekilde fakat bu sistemdeki problem nedir ekran kartı hariç.

2K 240Hz bir monitör daha iyi olur sizin için, zaten o monitör 280Hz değil OC ile o değerlere çıkıyor.

Performans ve hız delisi olduğum için 280Hz 1ms GtG ve IPS olması çok önemli benim için <3

Yine 70 80 civarı aynı şekilde fakat bu sistemdeki problem nedir ekran kartı hariç.

Parçalar F/P değil.

Performans ve hız delisi olduğum için 280hz 1ms GtG ve IPS olması çok önemli benim için <3

En azından bütçeyi arttırıp 2k 240hz monitörlere yönelmeniz çok iyi olur hocam, o seviyede bi bilgisayara sağlam bir ekran kartıda aldığınızda gerçekten çok az kalacak 1080p.

Performans ve hız delisi olduğum için 280Hz 1ms GtG ve IPS olması çok önemli benim için <3

Sizin için koltuk monitör ve kasa dahil bir şey yapacağım.

Öncelikle koltuk olarak konforsuz Hawk modellerini salla ve attığım linkteki modellere bak kendi özelliklerine göre bir model seçip alabilirsin 6400TL bandında.

Monitör olarak bu iyidir:

Hawk Fab V4 kullanıyorum ve memnunum anlayamadım neden önermediğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…