7950x3D vs 9900X

ermiseren

Hectopat
Merhaba bu iki işlemci arasında kaldım. Hem iş hem de oyun için kullanacağım. 9900X alacaktım ama 7950x3D performansına baktım biraz daha performanslı galiba çekirdek sayısından dolayı. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İncelemel

9800x3D alın direkt. 20K civarlarına Sinerji'de stoka girdi. Yarın veya evvelsi gün stoklara tekrar girer.

Baktım incelemelerine dediğim gibi oyun ve iş için olacak 9800x3D iş kısmı için performans artmış ama yine de bahsettiğim 2 işlemciden geride oyun dışında

İncelemel

Baktım incelemelerine dediğim gibi oyun ve iş için olacak 9800x3D iş kısmı için performans artmış ama yine de bahsettiğim 2 işlemciden geride oyun dışında
Sizin asıl amacınız oyun değilse zaten 3D V-Cache'li bütün işlemciler saçma. 7950X3D'de gereksiz oluyor. 9900X veya 9950X almanız daha mantıklı o halde.

@Smmmhunter 24.000₺'den girdi Sinerji'de, sonra kaldırdılar, ekran görüntüsü duruyor. @ermiseren 9900X daha mantıklı, ama 9900X'i soğutacak sıvı soğutucun var mı?
Evet ekran görüntüsünü gördüm fakat MSRP'den baya yükseğe girdiğinden dolayı 20K civarlarında demeyi daha doğru buldum. Muhtemelen stokları düzelince o seviyeye inecek.

@Smmmhunter 24.000₺'den girdi Sinerji'de, sonra kaldırdılar, ekran görüntüsü duruyor. @ermiseren 9900X daha mantıklı, ama 9900X'i soğutacak sıvı soğutucun var mı?
7950x3D kafamı karıştırıyor oyunda ve iş anlamında daha performanslı yanlış incelemediysem
Soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer III 360düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…