Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #21 lilokame0 dedi: Türkçesi var mı reis. Adamlara fantezi yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da potansiyeller neler görebilirsiniz.
lilokame0 dedi: Türkçesi var mı reis. Adamlara fantezi yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da potansiyeller neler görebilirsiniz.
L lilokame0 Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #22 Salsa dedi: Medium-High ayarlarda 30-50 arası FPS alırsınız. Dishonored o 3 kriteri de taşıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkürler Dishonored 2 kaldırır mı peki? Haliyle 1 bitince 2'yi oynayacagım.
Salsa dedi: Medium-High ayarlarda 30-50 arası FPS alırsınız. Dishonored o 3 kriteri de taşıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkürler Dishonored 2 kaldırır mı peki? Haliyle 1 bitince 2'yi oynayacagım.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #23 lilokame0 dedi: Sağ olun teşekkürler Dishonored 2 kaldırır mı peki? Haliyle 1 bitince 2'yi oynayacagım. Genişletmek için tıkla... RAM'dan dolayı düzgün bir oynanış sunmaz.
lilokame0 dedi: Sağ olun teşekkürler Dishonored 2 kaldırır mı peki? Haliyle 1 bitince 2'yi oynayacagım. Genişletmek için tıkla... RAM'dan dolayı düzgün bir oynanış sunmaz.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.414 Çözümler 16 25 Aralık 2020 #24 lilokame0 dedi: Sağ olun teşekkürler Dishonored 2 kaldırır mı peki? Haliyle 1 bitince 2'yi oynayacagım. Genişletmek için tıkla... Kaldırır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lilokame0 dedi: Sağ olun teşekkürler Dishonored 2 kaldırır mı peki? Haliyle 1 bitince 2'yi oynayacagım. Genişletmek için tıkla... Kaldırır hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L lilokame0 Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #25 VenomSnake dedi: Fantezi derken? Türkçe yaması var. Genişletmek için tıkla... Hahaha değişik şekilde öldürmekten bahsediyorum hardcore veya oyunun içinde takedown var mı yetenek ağacı veya özel güçler.
VenomSnake dedi: Fantezi derken? Türkçe yaması var. Genişletmek için tıkla... Hahaha değişik şekilde öldürmekten bahsediyorum hardcore veya oyunun içinde takedown var mı yetenek ağacı veya özel güçler.
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #26 Crysis 2.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.414 Çözümler 16 25 Aralık 2020 #27 Salsa dedi: RAM'dan dolayı düzgün bir oynanış sunmaz. Genişletmek için tıkla... Sunar hocam. Rahatça oynar low ayarlarda. lilokame0 dedi: Hahaha değişik şekilde öldürmekten bahsediyorum hardcore veya oyunun içinde takedown var mı yetenek ağacı veya özel güçler. Genişletmek için tıkla... Yetenek ağacı olmaz mı hocam. Yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz rünleri bularak.
Salsa dedi: RAM'dan dolayı düzgün bir oynanış sunmaz. Genişletmek için tıkla... Sunar hocam. Rahatça oynar low ayarlarda. lilokame0 dedi: Hahaha değişik şekilde öldürmekten bahsediyorum hardcore veya oyunun içinde takedown var mı yetenek ağacı veya özel güçler. Genişletmek için tıkla... Yetenek ağacı olmaz mı hocam. Yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz rünleri bularak.
L lilokame0 Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #28 VenomSnake dedi: Sunar hocam. Rahatça oynar Low ayarlarda. Yetenek ağacı olmaz mı hocam. Yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz rünleri bularak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen alıyorum teşekkürler herkese.
VenomSnake dedi: Sunar hocam. Rahatça oynar Low ayarlarda. Yetenek ağacı olmaz mı hocam. Yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz rünleri bularak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen alıyorum teşekkürler herkese.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.414 Çözümler 16 25 Aralık 2020 #29 lilokame0 dedi: Tamamdır hemen alıyorum teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Torrent mi yoksa satın mı alacaksın?
lilokame0 dedi: Tamamdır hemen alıyorum teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Torrent mi yoksa satın mı alacaksın?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #30 VenomSnake dedi: Sunar hocam. Rahatça oynar low ayarlarda. Yetenek ağacı olmaz mı hocam. Yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz rünleri bularak. Genişletmek için tıkla... "Rahat" oynanış sunduğu ayarlar da görüntü patates oluyor.
VenomSnake dedi: Sunar hocam. Rahatça oynar low ayarlarda. Yetenek ağacı olmaz mı hocam. Yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz rünleri bularak. Genişletmek için tıkla... "Rahat" oynanış sunduğu ayarlar da görüntü patates oluyor.