dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Yerim yok. CS'nin eski versiyonunu oynmak istiyorum. Sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.046 Makaleler 19 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ 15 Mart 2025 #2 Client güvenilir ancak tek sorunu çoğunlukla Rus sunucuları var. Galiba Steam'de indirmeden önce DLC kısmından CS:GO'yu seçip indirebiliyorsunuz.
Client güvenilir ancak tek sorunu çoğunlukla Rus sunucuları var. Galiba Steam'de indirmeden önce DLC kısmından CS:GO'yu seçip indirebiliyorsunuz.
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 Maomao dedi: Client güvenilir ancak tek sorunu çoğunlukla Rus sunucuları var. Galiba Steam'de indirmeden önce DLC kısmından CS:GO'yu seçip indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisyara virüs falan torajan RAT girer mi peki o DLC'yi nasıl yapıyoruz.
Maomao dedi: Client güvenilir ancak tek sorunu çoğunlukla Rus sunucuları var. Galiba Steam'de indirmeden önce DLC kısmından CS:GO'yu seçip indirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisyara virüs falan torajan RAT girer mi peki o DLC'yi nasıl yapıyoruz.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 15 Mart 2025 #4 DLC değil. Betalar kısmından ''csgo_legacy - legacy version of csgo'' yazan sürümü indireceksiniz ama sunucular kapalı diye biliyorum.
DLC değil. Betalar kısmından ''csgo_legacy - legacy version of csgo'' yazan sürümü indireceksiniz ama sunucular kapalı diye biliyorum.
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #5 Ben10Ultimate dedi: DLC değil. Betalar kısmından "csgo_legacy - legacy version of CS:GO" yazan sürümü indireceksiniz ama sunucular kapalı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 7Launcher indirsem virüs bulaşırmı Kaspersky kullanıyorum.
Ben10Ultimate dedi: DLC değil. Betalar kısmından "csgo_legacy - legacy version of CS:GO" yazan sürümü indireceksiniz ama sunucular kapalı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 7Launcher indirsem virüs bulaşırmı Kaspersky kullanıyorum.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.023 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Mart 2025 #6 7Launcher'den CS: S oynadım 2 sene bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #7 v3rtecc dedi: 7Launcher'den CS: S oynadım 2 sene bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. dcgame65 dedi: Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olur vallahi öenmli bilgiler var
v3rtecc dedi: 7Launcher'den CS: S oynadım 2 sene bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. dcgame65 dedi: Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olur vallahi öenmli bilgiler var
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.023 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Mart 2025 #8 dcgame65 dedi: Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle birşey olmadı, olsa söylerim zaten neden yemin edeyim?
dcgame65 dedi: Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle birşey olmadı, olsa söylerim zaten neden yemin edeyim?
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #9 v3rtecc dedi: Hayır öyle bir şey olmadı, olsa söylerim zaten neden yemin edeyim? Genişletmek için tıkla... Tamam size güvenerek indiriyorum teşekkürler.
v3rtecc dedi: Hayır öyle bir şey olmadı, olsa söylerim zaten neden yemin edeyim? Genişletmek için tıkla... Tamam size güvenerek indiriyorum teşekkürler.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.023 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Mart 2025 #10 dcgame65 dedi: Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. Hocam ne olur vallahi öenmli bilgiler var Genişletmek için tıkla... %100 güvenli değildir elbet fakat halen bilgisayarımda, orijinal CS: S olmasına rağmen 7Launcher'den oynuyorum ben onda daha yüksek FPS alıyorum. dcgame65 dedi: Tamam size güvenerek indiriyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... CS:GO'sunun olduğunu bilmiyordum, bu konu sayesinde öğrendim. Bende indirdim kuruyorum şimdi . Keşke önceden öğrenseydim
dcgame65 dedi: Peki yavaşlama gibi bir şey oludumu ve e-posta falan çalındımı yemin et. Hocam ne olur vallahi öenmli bilgiler var Genişletmek için tıkla... %100 güvenli değildir elbet fakat halen bilgisayarımda, orijinal CS: S olmasına rağmen 7Launcher'den oynuyorum ben onda daha yüksek FPS alıyorum. dcgame65 dedi: Tamam size güvenerek indiriyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... CS:GO'sunun olduğunu bilmiyordum, bu konu sayesinde öğrendim. Bende indirdim kuruyorum şimdi . Keşke önceden öğrenseydim