Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar her türlü şeyi denedim bir türlü botlarla veya topluluk sunucusuna bağlanamıyorum. Steam validation rejected diyor.
Arkadaşlar her türlü şeyi denedim bir türlü botlarla veya topluluk sunucusuna bağlanamıyorum. Steam validation rejected diyor.
kyrcdk Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Alilol dedi: Arkadaşlar her türlü şeyi denedim bir türlü botlarla veya topluluk sunucusuna bağlanamıyorum. Steam validation rejected diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç yazıyorum ama konsola sv_lan 1 yazın sonra bir error yazıyor konsolda sonra tekrar girin öyle girdim ben botlarla ama skinler yok . Çözümünü bulursanız sevinirim güncellemede bozdular yav
Alilol dedi: Arkadaşlar her türlü şeyi denedim bir türlü botlarla veya topluluk sunucusuna bağlanamıyorum. Steam validation rejected diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç yazıyorum ama konsola sv_lan 1 yazın sonra bir error yazıyor konsolda sonra tekrar girin öyle girdim ben botlarla ama skinler yok . Çözümünü bulursanız sevinirim güncellemede bozdular yav