Versa34 Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 18 Yer İstanbul 30 Kasım 2022 #1 7 tane SilverStone 120RW ARGB fan var kasamda. ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat bunu gördüm ama şu mantığı anlamadım anakartım B550-F Gaming. Wi-Fi II ben bunun renklerini anakarttan mı ayarlayacağım o kısmını bilmiyorum. Şu anda Silverston'un 8 portlu fan çoklayıcısını kullanıyorum.
7 tane SilverStone 120RW ARGB fan var kasamda. ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat bunu gördüm ama şu mantığı anlamadım anakartım B550-F Gaming. Wi-Fi II ben bunun renklerini anakarttan mı ayarlayacağım o kısmını bilmiyorum. Şu anda Silverston'un 8 portlu fan çoklayıcısını kullanıyorum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 30 Kasım 2022 #2 Programdan kontrol edebilmek için ARGB kablosunun anakarta takılı olması gerekiyor. Bu şekilde olan kontrolcülerde var olmayanlar da var. Kontrolcüdeki Data kısmından anakarta bağlamalısınız tabii varsa.
Programdan kontrol edebilmek için ARGB kablosunun anakarta takılı olması gerekiyor. Bu şekilde olan kontrolcülerde var olmayanlar da var. Kontrolcüdeki Data kısmından anakarta bağlamalısınız tabii varsa.
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.521 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #3 O hem fan hem argb çoklayıcı. Evet kontrolcünüz yoksa renkleri varsa anakartın yazılımı üzerinden ayarlayacaksınız.
O hem fan hem argb çoklayıcı. Evet kontrolcünüz yoksa renkleri varsa anakartın yazılımı üzerinden ayarlayacaksınız.
Versa34 Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 18 Yer İstanbul 30 Kasım 2022 #4 Knight Davion dedi: O hem fan hem argb çoklayıcı. Evet kontrolcünüz yoksa renkleri varsa anakartın yazılımı üzerinden ayarlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sadece argb çoklayıcı olarak ne alabilirim.
Knight Davion dedi: O hem fan hem argb çoklayıcı. Evet kontrolcünüz yoksa renkleri varsa anakartın yazılımı üzerinden ayarlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sadece argb çoklayıcı olarak ne alabilirim.
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.521 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #5 Versa34 dedi: Sadece argb çoklayıcı olarak ne alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin. Aktif kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/alfais-4847-argb-rgb-led-3-pin-11-port-5v-sata-power-guc-fan-coklayici-serit-hub-kablo-splitter-pm-HBC000015WK6M
Versa34 dedi: Sadece argb çoklayıcı olarak ne alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin. Aktif kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/alfais-4847-argb-rgb-led-3-pin-11-port-5v-sata-power-guc-fan-coklayici-serit-hub-kablo-splitter-pm-HBC000015WK6M
Versa34 Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 18 Yer İstanbul 30 Kasım 2022 #6 Knight Davion dedi: Bunu alabilirsin. Aktif kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/alfais-4847-argb-rgb-led-3-pin-11-port-5v-sata-power-guc-fan-coklayici-serit-hub-kablo-splitter-pm-HBC000015WK6M Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinden mi renklendirme yapıyorsun.
Knight Davion dedi: Bunu alabilirsin. Aktif kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/alfais-4847-argb-rgb-led-3-pin-11-port-5v-sata-power-guc-fan-coklayici-serit-hub-kablo-splitter-pm-HBC000015WK6M Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinden mi renklendirme yapıyorsun.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 30 Kasım 2022 #7 Versa34 dedi: Anakart üzerinden mi renklendirme yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu kontrolcüde ARGB bağlantısı var. 3 pinli girişin bir tarafını kontrolcüye bir tarafını anakarta takıyosun ve programdan kontrol ediyorsun.
Versa34 dedi: Anakart üzerinden mi renklendirme yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu kontrolcüde ARGB bağlantısı var. 3 pinli girişin bir tarafını kontrolcüye bir tarafını anakarta takıyosun ve programdan kontrol ediyorsun.