xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Belgelere bakarken birisini açayım dedim not defteri oldu. Bunu değiştiremez miyim aşağıdakiler gibi? Takıntı yaptı. İnen belgeler de not defteri olarak iniyor Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2023
Belgelere bakarken birisini açayım dedim not defteri oldu. Bunu değiştiremez miyim aşağıdakiler gibi? Takıntı yaptı. İnen belgeler de not defteri olarak iniyor
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 23 Ekim 2023 #2 xMarshallD dedi: Belgelere bakarken birisini açayım dedim not defteri oldu. Bunu değiştiremez miyim aşağıdakiler gibi? Eki Görüntüle 1987801 Takıntı yaptı. İnen belgeler de not defteri olarak iniyor Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp birlikte açta daha fazla uygulamaya gelip 7z'yi seçin ve altta hep bunu kullan gibi bir şey oluyor ona tik atın. Artı 0 Eksi
xMarshallD dedi: Belgelere bakarken birisini açayım dedim not defteri oldu. Bunu değiştiremez miyim aşağıdakiler gibi? Eki Görüntüle 1987801 Takıntı yaptı. İnen belgeler de not defteri olarak iniyor Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp birlikte açta daha fazla uygulamaya gelip 7z'yi seçin ve altta hep bunu kullan gibi bir şey oluyor ona tik atın.