zirve60 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 335 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar ETS 2 ProMods dosyalarını indirdim. 7ZIP ve WinRAR ile çıkarmaya çalıştım ama aşağıdaki hataları alıyorum. Sorun nedir? İki defa dosyaları indirip tekrar tekrar denedim olmuyor. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Adsız.png 68,9 KB · Görüntüleme: 210
Arkadaşlar ETS 2 ProMods dosyalarını indirdim. 7ZIP ve WinRAR ile çıkarmaya çalıştım ama aşağıdaki hataları alıyorum. Sorun nedir? İki defa dosyaları indirip tekrar tekrar denedim olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 3 Nisan 2021 #2 DataNumen Zip Repair programıyla arşivi onarmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS zirve60 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 335 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #3 Dümdüz dedi: Datanumen ZIP repair programıyla arşivi onarmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocamo lmuyor. Başka WinRAR dosyalarında sorun yok bir tek bu ProMods dosyaları açamıyor. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Datanumen ZIP repair programıyla arşivi onarmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocamo lmuyor. Başka WinRAR dosyalarında sorun yok bir tek bu ProMods dosyaları açamıyor.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 3 Nisan 2021 #4 zirve60 dedi: Hocamo lmuyor. Başka WinRAR dosyalarında sorun yok bir tek bu ProMods dosyaları açamıyor. Genişletmek için tıkla... Arşiv bozuktur işte. Hasarlıdır. Artı 1 Eksi
zirve60 dedi: Hocamo lmuyor. Başka WinRAR dosyalarında sorun yok bir tek bu ProMods dosyaları açamıyor. Genişletmek için tıkla... Arşiv bozuktur işte. Hasarlıdır.