Mance Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 47 3 Ağustos 2023 #1 Merhaba, bilgisayarımın özelliklerine baktığımda 8 GB RAM olduğunu fakat 4 GB RAM'i kullandığını gördüm nasıl düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Merhaba, bilgisayarımın özelliklerine baktığımda 8 GB RAM olduğunu fakat 4 GB RAM'i kullandığını gördüm nasıl düzelir?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Ağustos 2023 #2 16 GB RAM 13.9 kullanılabilir gözüküyor Arkadaşlar sistemimde ekran kartı var fakat RAM'ler hala VRAM'e 2 GB alan ayırıyor. Nasıl çözeceğim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
16 GB RAM 13.9 kullanılabilir gözüküyor Arkadaşlar sistemimde ekran kartı var fakat RAM'ler hala VRAM'e 2 GB alan ayırıyor. Nasıl çözeceğim? www.technopat.net
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Sistem APU mu? Ayrıca kaç bit sisteminiz? Artı 0 Eksi
KS KS Mance Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 47 3 Ağustos 2023 #4 zuse dedi: Sistem APU mu? Ayrıca kaç bit sisteminiz? Genişletmek için tıkla... Apu değil ve bilgisayarım 64 bit Artı 0 Eksi
zuse dedi: Sistem APU mu? Ayrıca kaç bit sisteminiz? Genişletmek için tıkla... Apu değil ve bilgisayarım 64 bit
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Ağustos 2023 #5 Mance dedi: Apu değil ve bilgisayarım 64 bit Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Mance Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 47 4 Ağustos 2023 #6 Nizel G dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Biosa daha önce hiç girmedim hemde ramların biosla ne alakası var açıklar mısın lütfen? Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Biosa daha önce hiç girmedim hemde ramların biosla ne alakası var açıklar mısın lütfen?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #7 Mance dedi: Biosa daha önce hiç girmedim hemde ramların biosla ne alakası var açıklar mısın lütfen? Genişletmek için tıkla... XMP profilinden vs. yaşıyordum modülün birinin görmemesi olayını. BIOS sıfırlayıp RAM bellek ayarlarını tekrar yapınca düzeliyordu bende. Artı 0 Eksi
Mance dedi: Biosa daha önce hiç girmedim hemde ramların biosla ne alakası var açıklar mısın lütfen? Genişletmek için tıkla... XMP profilinden vs. yaşıyordum modülün birinin görmemesi olayını. BIOS sıfırlayıp RAM bellek ayarlarını tekrar yapınca düzeliyordu bende.
MeowDerYalanSöylemez Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2023 #8 Mance dedi: Merhaba, bilgisayarımın özelliklerine baktığımda 8 GB RAM olduğunu fakat 4 GB RAM'i kullandığını gördüm nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun maalesef Artı 0 Eksi
Mance dedi: Merhaba, bilgisayarımın özelliklerine baktığımda 8 GB RAM olduğunu fakat 4 GB RAM'i kullandığını gördüm nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun maalesef
ThisIsLuether Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PS 5 Slim Acer Nitro 5 AN515-43 5 Ryzen5 3350 RX 560x 16 gb Cinsiyet Erkek Meslek Türk Genci 5 Ağustos 2023 #9 Windows kullanıyor bu kadar. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 5 Ağustos 2023 #10 Silinen üye dedi: Windows kullanıyor bu kadar. Genişletmek için tıkla... Windows sadece 4 GB'ı kullanabiliyor sorun bu. Mance dedi: Merhaba, bilgisayarımın özelliklerine baktığımda 8 GB RAM olduğunu fakat 4 GB RAM'i kullandığını gördüm nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... MSConfig ayarları sıfırla. RAM'leri yerleri değiştirmeyi deneyebilirsin. BIOS'u da sıfırla. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Windows kullanıyor bu kadar. Genişletmek için tıkla... Windows sadece 4 GB'ı kullanabiliyor sorun bu. Mance dedi: Merhaba, bilgisayarımın özelliklerine baktığımda 8 GB RAM olduğunu fakat 4 GB RAM'i kullandığını gördüm nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... MSConfig ayarları sıfırla. RAM'leri yerleri değiştirmeyi deneyebilirsin. BIOS'u da sıfırla.